ΕΛΛΑΔΑ

Φλαμπουράρης: Στην τελική ευθεία για το Ελληνικό

Φλαμπουράρης: Στην τελική ευθεία για το Ελληνικό
EUROKINISSI

Εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος θα ολοκληρωθεί η επένδυση στο Ελληνικό σύμφωνα με τον Αλέκο Φλαμπουράρη. Ο υπουργός Επικρατείας, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, εκτιμά ότι όλες οι διαδικασίες θα γίνουν πριν από τις εθνικές εκλογές.

Στη σύσκεψη με τη συμμετοχή της συντονίστριας του έργου, Θεοπίστης Πέρκα και της ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. και της Ελληνικό Α.Ε., αποσαφηνίστηκαν οι επόμενες ενέργειες για την επιτυχή ολοκλήρωση του διεθνή διαγωνισμού για την έκδοση άδειας καζίνο στο Ελληνικό, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα έγινε ειδική αναφορά στις απαραίτητες ενέργειες που δρομολογούνται αναφορικά με την κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων στον αιγιαλό.

Να σημειωθεί πως στις 14 Μαΐου 2019 ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων ενώ σήμερα, Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 συνεδρίασε το κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, με θέμα την παρουσίαση των μελετών για την έγκριση των προβλεπόμενων Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων.