ΕΛΛΑΔΑ

«Τρελός» οδηγός αναστάτωσε το κέντρο της Λαμίας: Δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά του (pics)

«Τρελός» οδηγός αναστάτωσε το κέντρο της Λαμίας: Δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά του (pics)
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θαμώνες των παρακείμενων καταστημάτων
LamiaReport

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (20/05/2019) στο κέντρο της Λαμίας όταν όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να παρασύρει σταθμευμένα οχήματα.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το «τρελό όχημα» οδηγούσε 37χρονος Ρομά και στο πέρασμα του από την οδό Διάκου, στο ύψος της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, δεν άφησε όρθιο μηχανάκι για μηχανάκι.

Το ευτύχημα είναι ότι στην πορεία του οχήματος δε βρέθηκε άνθρωπος αν και στο σημείο, που είναι έτσι κι αλλιώς πολυσύχναστο, καθώς βρίσκεται ένα εκλογικό κέντρο.

Δείτε στην gallery τι έγινε στο κέντρο της Λαμίας:

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έτυχε να περνάει από την περιοχή, αν και δε χρειάστηκε να προσφέρει βοήθεια.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οδηγού, που δεν ήταν μεθυσμένος, πήγε να βάλει τα λεφτά στην τσέπη και του έφυγε το τιμόνι!

«Ακούσαμε ένα φοβερό θόρυβο και πεταχτήκαμε από τις καρέκλες…», είπε στο LamiaReport πελάτης παρακείμενης καφετέριας που βρισκόταν σε απόσταση 10 μέτρων από το συμβάν. «Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συνέβη στον οδηγό και έχασε τον έλεγχο, είχαμε μεγάλη τύχη όμως που στο πέρασμα του ήταν μόνο μηχανάκια και όχι άνθρωποι…»!

Για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε στην gallery τι έγινε στο κέντρο της Λαμίας:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποφυλακίζεται ο Νίκος Ρωμανός

120 δόσεις: Ανοίγει η πλατφόρμα - Ποιοι δεν υπάγονται στη ρύθμιση

Σχετικές ειδήσεις