ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Καλογρέζα: Ο 87χρονος κατονόμασε τους «δολοφόνους» του - Το δράμα πίσω από την αυτοκτονία

Σοκ στην Καλογρέζα: Ο 87χρονος κατονόμασε τους «δολοφόνους» του - Το δράμα πίσω από την αυτοκτονία

Το «κατηγορώ» του 87χρονου, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (20/05) κρεμασμένος από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην Καλογρέζα - Τι έγραψε στο σημείωμα που άφησε

Μια τραγική ιστορία φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία ενός ηλικιωμένου άνδρα το πρωί της Δευτέρας (20/05) στην Καλογρέζα.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας βρέθηκε να κρέμεται από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στον 4ο όροφο πολυκατοικίας η οποία βρίσκετια στην οδό Ανδρέα Δημητρίου.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με αυτά, ο συνταξιούχος, ο οποίος υπήρξε βιοτέχνης αλλά έχασε τα πάντα καθώς και οδηγός ταξί, στο σημείωμα που άφησε λίγο πριν αυτοκτονήσει, κατηγορεί τη δεύτερη σύζυγό τους και συγγενείς της, αποκαλώντας τους «δολοφόνους», ότι του έκλεψαν ένα δελτίο του ΠΡΟΤΟ που είχε κερδίσει 1 εκατομμύριο ευρώ και ήθελαν να τον διώξουν από το σπίτι του.

Δείτε το σημείωμα στη gallery που ακολουθεί:

Ο 87χρονος είχε ένα γιο και μια κόρη από τον πρώτο του γάμο ενώ τα τελευταία 25 χρόνια είχε ξαναπαντρευτεί μια υπάλληλο της βιοτεχνίας του.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο ηλικιωμένος είχε κερδίσει στο τυχερό παιχνίδι ένα ποσό που άγγιζε -μετά τις κρατήσεις- τις 800.000 ευρώ.

Όμως, η δεύτερη σύζυγός του, η κόρη της και δύο ακόμα συγγενικά τους πρόσωπα έκλεψαν -σύμφωνα με τον 87χρονο- το δελτίο και μάλιστα κίνησαν διαδικασίες για να του κάνουν έξωση από το σπίτι που είχε αγοράσει εκείνος και είχε γράψει στο όνομα της συζύγου του.

Ο άνδρας βρέθηκε σε απόγνωση καθώς παράλληλα έπρεπε να βρει χρήματα για τη θεραπεία της κόρης του, η οποία πάσχει -σύμφωνα με πληροφορίες- από καρκίνο.

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός (pics)

Πέθανε ο Νίκι Λάουντα - Θρήνος στη Formula 1 (pics+vids)

Σχετικές ειδήσεις