ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: 18χρονος πήδηξε από γέφυρα στο κενό

Βόλος: 18χρονος πήδηξε από γέφυρα στο κενό
Eurokinissi

Σε μια κίνηση που παραλίγο να του στοιχίσει της ζωή του προχώρησε ένας 18χρονος από το χωρίο Μακρυρράχη του Πηλίου, καθώς πήδηξε από γέφυρα σε χαράδρα.

Άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν τελικά να ανασύρουν τον νεαρό τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/4) από τη χαράδρα, ενώ ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου με κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός που πήρε την απόφαση να πηδήξει από τη γέφυρα, ενημέρωσε λίγο πριν προχωρήσει στην ενέργεια του αυτή συγγενικό του πρόσωπο, ωστόσο δεν του εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Ο συγγενής ειδοποίησε άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά όπως διαπιστώθηκε, ο νεαρός, πήδηξε μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής από τη γέφυρα, σε χαράδρα, από ύψος περίπου δέκα μέτρων.

Στο σημείο έσπευσαν υπάλληλοι του ΕΚΑΒ, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Μάλιστα οι άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, (με τρία οχήματα), αναγκάστηκαν να διανύσουν μια μεγάλη διαδρομή από τον Βόλο, σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ανασύρουν με φορείο, λόγω του δύσβατου της περιοχής, τον νεαρό.

Διαβάστε επίσης

Φονικό στη Μυτιλήνη: Τι όπλισε το χέρι του συζυγοκτόνου - Ζητά να πάει στην κηδεία της (vid)

Σχετικές ειδήσεις