ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Δείτε πόσο πληρώνουν για ένα cappuccino

Μύκονος: Δείτε πόσο πληρώνουν για ένα cappuccino

Σαν μανιτάρια ξεπηδούν το τελευταίο διάστημα οι καταγγελίες στον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπου στον κόσμο, το γνωστό TripΑdvisor, για τις τιμές που πληρώνουν οι τουρίστες στη Μύκονο.

Μετά τα καλαμάρια των... 800 ευρώ οι ταξιδιώτες ανεβάζουν φωτογραφίες από αποδείξεις με τιμές από σουβλάκια, καφέδες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς αποδεικνύοντας ότι οι τιμές στο νησί των ανέμων χτυπάνε… κόκκινο. Και βρισκόμαστε ακόμη στον Μάιο.

Για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος της κατάστασης με τις… αυξημένες τιμές, δεν έχει παρά να περιηγηθεί στις σελίδες του TripΑdvisor, και να διαβάσει κριτικές τουριστών που επισκέφτηκαν τη Μύκονο πέρυσι το καλοκαίρι αλλά και κατά τη διάρκεια του μήνα που διανύουμε, καθώς το νησί έχει ήδη αρκετό κόσμο.

Εκεί μπορεί να βρει κανείς τις φωτογραφίες και τα σχόλια για το περιστατικό με τον Αμερικανό τουρίστα που πλήρωσε… 836 ευρώ για έξι μερίδες καλαμάρι και έξι μπίρες σε παραθαλάσσιο.

Οι κακές κριτικές αποδεικνύουν ότι και φέτος η Μύκονος είναι πανάκριβη, όχι μόνο για τον μέσο τουρίστα, αλλά και για αυτούς με… μεγάλα πορτοφόλια.

Δείτε στην gallery απόδειξη από κατάστημα στο νησί των ανέμων που δείχνει πόσο πλήρωσε ένας πελάτης για ένα freddo cappuccino όχι μόνο:

Διαβάστε επίσης:

Οι δύο λόγοι που οδηγούν τον Τσίπρα στις κάλπες την 7η Ιουλίου

«Έγινε το θαύμα»: Βγήκε από την Εντατική η 8χρονη Αλεξία

Σχετικές ειδήσεις