ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Ζάρλας: Τα τελευταία δευτερόλεπτα – Η «τρελή» πορεία στη Συγγρού και οι φονικές μπάρες

Πάνος Ζάρλας: Τα τελευταία δευτερόλεπτα – Η «τρελή» πορεία στη Συγγρού και οι φονικές μπάρες

Αποακλυπτικά βίντεο από τη στιγμή που ο 28χρονος βγαίνει στη Συγγρού. Τι συνέβη και έχασε τον έλεγχο; Η «τρελή» πορεία προς τις φονικές μπάρες

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 28 ετών, άφησε ο Πάνος Ζάρλας, ανήμερα των γενεθλίων του (31/05).

Ο νικητής του «Power of Love» σκοτώθηκε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Τα αγαπημένα του πρόσωπα βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 28χρονου Πάνου.

Δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα δουν ξανά τα φωτεινά του μάτια και το λαμπερό του χαμόγελο. Συντετριμμένοι είναι και οι φίλοι του, αλλά και όσοι τον γνώριζαν από το πέρασμά του από την τηλεόραση.

Τραγική ειρωνεία, την ώρα που εκείνος «έσβηνε» στην άσφαλτο, οι φίλοι τού εύχονταν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και «υγεία». Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο, ο 28χρονος νικητής τηλεοπτικού ριάλιτι κινείτο με τη μοτοσικλέτα του στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Συγγρού. Κάποια στιγμή, για άγνωστη μέχρι στιγμής αίτια έχασε τον έλεγχο και έπεσε στις προστατευτικές μπάρες ενώ όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες δεν φορούσε κράνος.

Κανείς μέχρι στιγμής δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Πάνος έχασε τόσο εύκολα τον έλεγχο. Κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει την «τρελή» πορεία της μοτοσικλέτας. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Ο άτυχος νεαρός - σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες - διαμελίστηκε, πεθαίνοντας ακαριαία στον τόπο του δυστυχήματος. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ φτάνει στο σημείο ενώ περιπολικό Τροχαίας διακόπτει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι διασώστες αντικρίζουν μια φρικιαστική εικόνα και απλά διαπιστώνουν ότι ο Πάνος Ζάρλας έχασε ακαριαία τη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ:

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Ζάρλας: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο όπου έγινε το φρικτό τροχαίο

Κώστας Ευριπιώτης: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» των παιδιών του

Σχετικές ειδήσεις