ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος για Έλληνα ποδοσφαιριστή: Πέθανε η 15χρονη κόρη του - Οι τελευταίες λέξεις στη μαμά της

Θρήνος για Έλληνα ποδοσφαιριστή: Πέθανε η 15χρονη κόρη του - Οι τελευταίες λέξεις στη μαμά της

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή. Το σπαρακτικό μήνυμα της μάνας.

Πριν ακόμα κλείσει τα 15 της χρόνια η Βασιλική, η κόρη του Τάκη Κόμνου, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και του ΑΟΤ, έφυγε από τη ζωή αφού πρώτα πάλεψε για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της καρδιάς της, το οποίο είχε παρουσιαστεί ξαφνικά.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, η Βασιλική Κόμνου, πριν εμφανιστεί το πρόβλημα με την καρδιά της, ήταν μία από τις καλύτερες ποδοσφαιρίστριες της Ελλάδας, με προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της και στο τέλος δεν άντεξε.

Η μητέρα της, Ελένη Τσώνη, ανέβασε το αποχαρετιστήριο μήνυμα.

Έγραψε η Ελένη Τσώνη:

“…κι όμως το κοριτσάκι μου «έφυγε»…έφυγε για τον ουρανό να γίνει αγγελούδι…διότι ήταν ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ!!! Πάλεψε 2,5 χρονια κ παντα με χαμόγελο το πρόβλημα της καρδούλας της…έως εχτές που τελικά δε τα κατάφερε!!! Αγωνίστρια μέχρι το τελος η μικρή μου ηρωίδα που δε πρόλαβε να γιορτάσει τα 15 της γενέθλια στις 23 Ιουνίου! Οποίος θέλει να την αποχαιρετήσει ας έρθει αύριο στις 12.00 στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στην Καρδία Θεσσαλονίκης! ….η τελευταία της κουβέντα ακόμα ηχεί στα αυτιά μου…. «Μαμα μου σ αγαπώ»!!!! Δεν προκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να ξεχάσω αυτές τις τελευταίες λέξεις της….κι εγω της απάντησα… « που να ξέρες καρδούλα μου εγω πόσο σε αγαπώ φραουλιτσα μου»! Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ μην ανησυχείς εμείς δε χανόμαστε κ κάποια στιγμή θ βρεθούμε ξανά…!!

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η οικογένεια του Ηρακλή, υπέστη ένα ακόμα πλήγμα καθώς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 45 ετών, ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Ξενίδης.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Γιώργος Ξενίδης

Δολοφονία Γραικού: Υπήρχαν και συνεργοί στο έγκλημα – Κατέρρευσε η σύζυγος

Σχετικές ειδήσεις