ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακό χάος στη Συγγρού: Γιατί έπρεπε να γίνουν τώρα τα έργα; - Τι απαντά η Περιφέρεια

Κυκλοφοριακό χάος στη Συγγρού: Γιατί έπρεπε να γίνουν τώρα τα έργα; - Τι απαντά η Περιφέρεια

Εδώ και λίγες ημέρες οι οδηγοί που κινούνται στη λ. Συγγρού αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στο ρεύμα της ανόδου, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη έργα της Περιφέρειας Αττικής. Το μποτιλιάρισμα είναι καθημερινό πλέον πρόβλημα... όπως και τα νεύρα χιλιάδων οδηγών!

Τι απαντά η Περιφέρεια Αττικής

Οι σοβαρές καθιζήσεις που σημειώθηκαν σε τμήμα της Λεωφ. Συγγρού (από το ύψος Καλλιρρόης έως το ύψος Φραντζή), επέβαλαν την άμεση εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης με παράλληλες ρυθμίσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, οι οποίες συναποφασίστηκαν από την περιφέρειας Αττικής και την Τροχαία.

Σε ανακοίνωση της περιφέρειας σημειώνεται ότι τα έργα εκτελούνται επί 18ωρου μια και λόγω τεχνικών ιδιαιτεροτήτων δεν είναι εφικτή η 24ωρη εργασία. Οι φθορές και οι καθιζήσεις του οδοστρώματος, παρά τις συντηρήσεις, καθιστούσαν το πρόβλημα επιτακτικό, επιβάλλοντας σε βάθος ανακατασκευή της οδού. Η περιφέρεια σε συντονισμό με την τροχαία και με άλλους εμπλεκόμενους φορείς καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι εργασίες, λόγος για τον οποίο τα συνεργεία της εργάζονται σε διπλές βάρδιες.