ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πειραιά στηρίζει την τρίτη ηλικία

Ο Δήμος Πειραιά στηρίζει την τρίτη ηλικία

Κοντά σε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας βρέθηκε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος προκειμένου να συμβάλει στην καλύτερη ενημέρωση τους σχετικά με ζητήματα υγείας.

Η δημοτική αρχή διοργάνωσε σε όλα τα ΚΑΠΗ της πόλης, ενημερωτικές εκδηλώσεις σχετικά με την ασθένεια της αρθρίτιδας και τους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης της, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο πως είναι δίπλα σε όλες τις κοινωνικές ομάδες της πόλης, ιδιαίτερα σε εκείνες που έχουν τόσα πολλά προσφέρει στις επόμενες γενιές.

Η εκδήλωση αποδείχθηκε άκρως ενδιαφέρουσα ενώ στο περιθώριο της όσοι οι ηλικιωμένοι το επιθυμούσαν είχαν τη δυνατότητα να προσκομίσουν τις ιατρικές εξετάσεις τους και να ενημερωθούν δωρεάν από τον ορθοπεδικό χειρουργό κ. Κων. Ζάχο. που ήταν και ο βασικός ομιλητής, κάτι φυσικά ιδιαίτερα σημαντικό σε εποχή που τα εισοδήματα της τρίτης ηλικίας έχουν μειωθεί δραματικά.

Αυτό που πάντως προκαλεί το μόνιμο σχόλιο όλων στο δήμο του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας το τελευταίο διάστημα, είναι η συνεχής δραστηριότητα του Δημάρχου, ο οποίος πραγματοποιεί δράσεις και εκδηλώσεις με καταιγιστικό ρυθμό προκειμένου να ανταποδώσει την καθημερινή εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλουν οι Πειραιώτες.

Πηγή: prionokordela.gr