ΕΛΛΑΔΑ

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός συγκλονίζει: «Είχα όγκο στη βάση του κρανίου»

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός συγκλονίζει: «Είχα όγκο στη βάση του κρανίου»

Ο ηθοποιός μίλησε για το δύσκολο χειρουργείο που έκανε και το γιατρό που του έσωσε τη ζωή

Είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς με τη φωνή του να «ντύνει» άπειρα διαφημιστικά σποτ. Η ζωή του, ωστόσο, μόνο εύκολη δεν ήταν καθώς αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα τα «Νέα» μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε, το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει αλλά και το γιατρό που του έσωσε τη ζωή.

«Στα 41 μου χρόνια έκανα μια πάρα πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχα έναν όγκο στη βάση του κρανίου. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2012, παθαίνω διπλωπία. Ο οφθαλμίατρος μου είπε «τρέξε τώρα στον νευροχειρούργο», ο οποίος με τη σειρά του μου είπε για τον όγκο. Ετοιμαζόμουν να κάνω «Οιδίποδα» το καλοκαίρι. Εκείνη τη στιγμή ο εαυτός σου ζητάει, για να επιζήσει, έναν απολογισμό. Γίνεται αυτόματα, χωρίς να το θες. Μέσα σε 35 ημέρες έκανα την εγχείρηση αφού έστειλα τις εξετάσεις σε Γερμανία, Καναδά, Ιαπωνία και Ολλανδία για να δω τι ακριβώς είναι. Ήταν μια σωτήρια κίνηση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε στην gallery ποιος ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη σοκ:

Διαβάστε επίσης:

Ζέμπερη: Εξέλιξη σοκ – Τι είχε ανακαλύψει η εφοριακός πριν δολοφονηθεί

«Βόμβα» Ερντογάν: «Πήραμε του S-400 - Τώρα αρχίζει ο... πόλεμος με τις ΗΠΑ»

Σχετικές ειδήσεις