ΕΛΛΑΔΑ

Τα θύματα του παιδεραστή σοκάρουν με τις αποκαλύψεις

Τα θύματα του παιδεραστή σοκάρουν με τις αποκαλύψεις

Σε ερημικές τοποθεσίες, ακόμα και σε νεκροταφεία οδηγούσε τα ανήλικα αγόρια ο παιδόφιλος του Ρεθύμνου.


Σε μια κοινωνία που παρακολουθεί σαστισμένη ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα παιδεραστίας της σύγχρονης Ελλάδας, οι καταθέσεις των ανήλικων θυμάτων προσθέτουν απλά ρίγη αποτροπιασμού.

Τα αγόρια που άλλοτε προπονούσε στην ομάδα μπάσκετ, καλούνται τώρα να περιγράψουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα παρέμεναν θαμμένα στις παιδικές ψυχές τους.

Στην αντίπερα όχθη, ο 47χρονος παιδεραστής από το Ρέθυμνο εμφανίζεται αμετανόητος για τις πράξεις του ισχυριζόμενος ότι οι αυτές γίνονταν στο πλαίσιο «ενίσχυσης» του ανδρισμού τους...

«Με πήγε σε ένα ξωκλήσι σε ένα χωριό που δεν είχα πάει ποτέ. Ήταν μακριά από το σπίτι μου. Πριν μπούμε στο αυτοκίνητο, μου είπε ότι εκεί θα καθόμασταν στη φύση και θα μου έλεγε πώς να γίνω πιο καλός άνδρας.

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσε, αλλά αφού ήταν καθηγητής μου τον ακολούθησα. Μετά άρχισε να με ακουμπάει. Πρώτα στο χέρι.
Ένιωσα αμήχανα. Περίεργα. Ντρέπομαι. Δεν μπορώ να σας πω άλλα. Αφήστε με....», ανέφερε στις αρχές ένα από τα δεκάδες αθώα θύματά του.

Μαρτυρίες που σοκάρουν… Τα παιδιά έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές προκειμένου να καταθέσουν την ιστορία όπως τη βίωσαν μέσα από τα δικά τους μάτια.

Καλούνται, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, να περιγράψουν τα όσα αρρωστημένα βίωσαν από έναν άνθρωπο που του είχαν τυφλή εμπιστοσύνη.

Οι καταθέσεις γίνονταν ενώπιον των γονιών τους, οι οποίοι παρακολουθούσαν αμίλητοι και σοκαρισμένοι. Τα παιδιά ανέφεραν ότι ο 47χρονος τα οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες όπως σε κοιμητήρια, σε απόκρημνες πλαγιές και άλλοτε σπίτι του όπου ασελγούσε σε βάρος τους...

Διαβάστε ακόμα: Ο ΑΓΟΡ πήρε θέση για τον Σειραγάκη