ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνηση για την Αγγελική Νικολούλη: «Κράτα γερά μανούλα...»

Συγκίνηση για την Αγγελική Νικολούλη: «Κράτα γερά μανούλα...»

Δύσκολες στιγμές περνά το τελευταίο διάστημα η Αγγελική Νικολούλη καθώς η μητέρα της νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο.

Η περιπέτεια της μητέρας της γνωστής δημοσιογράφου ξεκίνησε από μία λανθασμένη διάγνωσης των γιατρών στο Πύργο και συγκεκριμένα στη λειτουργία των εντέρων. Τα συμπτώματα όμως δεν υποχώρησαν και συνέχισαν να την ταλαιπωρούν με αποτέλεσμα η μητέρα της Νικολούλη να μεταφερθεί στο Ρίο. Εκεί, ύστερα από εξετάσεις που προηγήθηκαν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με τη χολή.

Σημειώνεται ότι, πριν από λίγες ημέρες, η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της είχε ενημερώσεις το τηλεοπτικό κοινό πώς ο κίνδυνος είχε περάσει και ευχαρίστησε δημόσια τους γιατρούς του Νοσοκομείου του Ρίου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ωστόσο συνεχίζει να πηγαινοέρχεται στο Ρίο, καθώς η μητέρα της συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και σήμερα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Άλλο ένα μακρύ τούνελ από τα πολλά που διασχίζω αυτόν τον μήνα μέχρι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο. Αρχίζουμε όμως και βλέπουμε το φως στην άκρη του. Κράτα γερά μανούλα!», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστή σοκολάτα

Μυρίζει… μπαρούτι: Η Τουρκία ανοίγει πυρ στην κυπριακή ΑΟΖ – Επικίνδυνη κλιμάκωση

Σχετικές ειδήσεις