ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Παυλόπουλου

Παρέμβαση Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Παυλόπουλου

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το απόγευμα της Τετάρτης (26/06), καθώς μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» πέταξαν φέιγ βολάν έξω από την οικία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, τέσσερα μηχανάκια πέρασαν έξω από το σπίτι του Προκόπη Παυλόπουλου περίπου στις 19:10 την Τετάρτη και πέταξαν φέιγ βολάν, στα οποία αναγραφόταν «Αποχή από τις εκλογές».

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν την διέλευση τους χωρίς συνθήματα και αφού έριξαν το υλικό έξω από το σπίτι του προέδρου της Δημοκρατίας εξαφανίστηκαν στους δρόμους του Ψυχικού.

Λίγη ώρα αργότερα, η αναρχική συλλογικότητα με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέφερε ότι πραγματοποίησε παρέμβαση έξω από το σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Βρισκόμαστε επίσημα σε προεκλογική περίοδο. Τίποτε καινούριο καθώς η πρόθεση της κυβέρνησης να πάει σε εκλογές ήταν δεδηλωμένη από την ήμερα του φιάσκου των ευρωεκλογών & αυτοδιοικητικών όπου ο μεγάλος νικητής, η αποχή, κυμάνθηκε στα επίπεδα άνω του 40%», αναφέρει ο «Ρουβίκωνας» στην ανάρτησή του.