ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες σε Νέα Μηχανιώνα και Σταυρό

Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες σε Νέα Μηχανιώνα και Σταυρό
EUROKINISSI

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λίγες στο Σταυρό και τη Νέα Μηχανιώνα.

Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες της Τετάρτης (26/6), από το λιμένα Σταυρού Θεσσαλονίκης, ένας 80χρονος αλλοδαπός.

Ο θάνατος του ηλικιωμένου άνδρα διαπιστώθηκε από το πλήρωμα ασθενοφόρου οχήματος του ΕΚΑΒ που προσήλθε στην περιοχή, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Λίγο αργότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας, για το θάνατο ενός 84χρονου, εντός του λιμενίσκου της ιχθυόσκαλας της Νέας Μηχανιώνας.

Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, εντός του επαγγελματικού/αλιευτικού σκάφους “ΑΛΜΥΡΑ” ΣΘ 596 Α', το οποίο ήταν δεμένο στον προβλήτα.

Ο θάνατος του 84χρονου διαπιστώθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ” για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση για το περιστατικό, διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.