ΕΛΛΑΔΑ

Κουφοντίνας: Πολιτική απόφαση να μην πάρω άδεια – Αγνοούν τον Άρειο Πάγο

Κουφοντίνας: Πολιτική απόφαση να μην πάρω άδεια – Αγνοούν τον Άρειο Πάγο
EUROKINISSI

Για τρίτη φορά, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου την Παρασκεύη (05/07) απέρριψε με βούλευμά του, το αίτημα για χορήγηση άδειας στον πολυισοβίτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα  - Δείτε την δήλωση του 

«Οι δικαστές του Βόλου δεν θα μπορούσαν να αγνοούν τόσο επιδεικτικά τον ίδιο τον Άρειο Πάγο, αν δεν είχαν την άμεση στήριξη, από τις ισχυρές πολιτικά και οικονομικά οικογένειες και την τρομοϋστερία των μέσων ενημέρωσης που αυτές αποκλειστικά ελέγχουν», δήλωσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την τελευταία αρνητική απόφαση του δικαστικού συμβουλίου του Βόλου, για την άδεια που είχε εκ νέου ζητήσει.

Η δήλωση του Δημήτρη Κουφοντίνα

Όπως αναμενόταν, οι δικαστές του Βόλου έπιασαν ξανά το δικό τους αυταρχικό και αυθαίρετο νήμα, ακριβώς από εκεί που το είχαν αφήσει στο προηγούμενο βούλευμα τους. Σα να μην είχε μεσολαβήσει τίποτα, σαν να μην έφτασε να το αναιρέσει ο Άρειος Πάγος ως αντιφατικό και νομικά εσφαλμένο, επιμένουν ξανά με τον ίδιο αντιφατικό τρόπο, με τις ίδιες διαστρεβλώσεις της αλήθειας, με την ίδια στυγνή λογική της αλαζονικής εξουσίας τους, με τα ίδια ξανά φρονηματικά επιχειρήματα (παρότι διακηρύσσουν την ίδια στιγμή τον σεβασμό στην ελευθερία της σκέψης), την ίδια απαίτηση για ιδεολογική μεταστροφή (παρότι διακηρύσσουν το δικαίωμα στις πεποιθήσεις) την ίδια ξανά δόλια απαίτηση για δήλωση μετάνοιας.

Οι δικαστές του Βόλου δεν θα μπορούσαν να αγνοούν τόσο επιδεικτικά τον ίδιο τον Άρειο Πάγο, αν δεν είχαν την άμεση στήριξη, από τις ισχυρές πολιτικά και οικονομικά οικογένειες και την τρομοϋστερία των μέσων ενημέρωσης που αυτές αποκλειστικά ελέγχουν, αν δεν εκδηλωνόταν όλο και πιο ανοιχτά και απροκάλυπτα φασιστικά εκείνο το αόρατο χέρι που συντονίζει όλη αυτή τη σκοταδιστική μεθόδευση των τελευταίων μηνών.

Η απόφαση τους αυτή δικαιώνει άλλη μια φορά όσους μιλούν για ταξική και διατεταγμένη δικαιοσύνη.

Δημήτρης Κουφοντίνας

Κασσαβέτεια, 6/7/2019

Το τρίτο «όχι»

Οι δικαστικοί λειτουργοί, λίγες ημέρες μετά την απορριπτική πρόταση της εισαγγελέως, συντάχθηκαν με τη δική της εισήγηση.

Όπως είναι γνωστό η εισαγγελέας παρά το γεγονός ότι ο νέος Κώδικας μετατρέπει σε πλημμέλημα αντί κακούργημα τη στάση που αποδόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα και ως εκ τούτου εκλείπει το κώλυμα για την εφαρμογή του νόμου, είχε πει και πάλι όχι στο αίτημα του πολυισοβίτη.

Το εισαγγελικό σκεπτικό βασίζεται στο ότι ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια δεν έχει μεταμεληθεί αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει επέλθει ηθική βελτίωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αίτημα του Κουφοντίνα επανακρίθηκε από το δικαστικό συμβούλιο μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου που είχε αναιρέσει το προηγούμενο απορριπτικό βούλευμα του ίδιου δικαστικού συμβουλίου.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.

Διαβάστε επίσης:

Θέμης Αδαμαντίδης: Δείτε την εικόνα του τραγουδιστή μετά τον ξυλοδαρμό (pics)

Δείτε τι έκανε τουρίστας στη Μύκονο όταν τον είδε τον Αντετοκούνμπο! (vid)

Σχετικές ειδήσεις