ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 2019:  Άφαντη η εφορευτική επιτροπή σε εκλογικό τμήμα στο Παγκράτι

Εκλογές 2019:  Άφαντη η εφορευτική επιτροπή σε εκλογικό τμήμα στο Παγκράτι
EUROKINISSI

Εκλογές 2019: Σχεδόν μόνος του έπρεπε να «εξυπηρετηθεί» ψηφοφόρος σε εκλογικό τμήμα στο Παγκράτι, καθώς εκεί υπήρχε μόνο η δικαστική αντιπρόσωπος για να τον βοηθήσει να ψηφίσει.

Στις κάλπες καλούνται, σήμερα, Κυριακή 7 Ιουλίου, να προσέλθουν οι Έλληνες πολίτες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να αναδείξουν νέα Βουλή. Η διαδικασία ξεκίνησε στις 7:00 το πρωί και οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα.

Σε σχολικό συγκρότημα του Παγκρατίου βρέθηκε η κάμερα του Open για να υποδεχθεί τους ψηφοφόρους, που σπεύδουν ήδη από το πρώτο λεπτό που άνοιξαν οι κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, οι ψηφοφόροι και το τηλεοπτικό συνεργείο ήταν... πιστά στο ραντεβού τους, απουσίαζε όμως η εφορευτική επιτροπή!

Δεδομένο θεωρείται, ότι ανάλογα προβλήματα θα δημιουργηθούν και σε άλλα τμήματα, όπως γίνεται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Υπενθυμίζουμε ότι ανάλογο πρόβλημα είχε δημιουργηθεί και στις ευρωεκλογές, όταν στο εκλογικό κέντρο της Κυψέλης που θα ψήφιζε ο Αλέξης Τσίπρας, απουσίαζε σύσσωμη η εφορευτική επιτροπή.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου στις εθνικές εκλογές έχουν και όσοι συμπληρώνουν το 17ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος της εκλογής, όσοι δηλαδή έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 2002 και μετά.

Οι εκλογές διενεργούνται με βάση τους εκλογικούς καταλόγους της Β' Αναθεώρησης του 2019, δηλαδή αυτούς που περιλαμβάνουν τις μεταβολές που επήλθαν έως και τις 30 Απριλίου 2019.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Μάθε ΕΔΩ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα Exit Polls 2019

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019