ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση στους δρόμους: Ταλαιπωρία για χιλιάδες οδηγούς - Τεράστιες ουρές στην Αθηνών - Κορίνθου

Κίνηση στους δρόμους: Ταλαιπωρία για χιλιάδες οδηγούς - Τεράστιες ουρές στην Αθηνών - Κορίνθου

Σε ποιους δρόμους εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Σε Γολγοθά εξελίσσεται η επιστροφή των ψηφοφόρων στην Αττική, καθώς στις Εθνικές οδούς παρατηρούνται τεράστια προβλήματα, με τις ουρές στην Αθηνών - Κορίνθου να φτάνουν σε... χιλιόμετρα!

Αν και η διέλευση από τα διόδια είναι ελεύθερη για σήμερα, οι μπάρες ήταν κλειστές, με τους οδηγούς να λαμβάνουν ένα χαρτάκι με μηδενικό ποσό, κάτι το οποίο προκάλεσε κυκλοφοριακό «έμφραγμα».

Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι εδώ και αρκετές ώρες οι οδηγοί που επιστρέφουν στην Αθήνα από την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου να αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα καθώς τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.


Η ταλαιπωρία στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου ξεκινά από το ύψος της Κορίνθου με τα αυτοκίνητα να κινούνται σε πολύ αργούς ρυθμούς μέχρι και την Ελευσίνα.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν μετά τις 5:30 το απόγευμα και οι οδηγοί που κινούνται στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα από το ύψος της Μαλακάσας μέχρι τον κόμβο της Αττικής Οδού στη Μεταμόρφωση.

Καθυστερήσεις λόγω τροχαίου

Δυστυχώς, ένα σοβαρό τροχαίο στην Αττική Οδό, στην Κάντζα, έφερε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στους οδηγούς στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δυο ατόμων ενώ οι άλλοι 2 είναι επίσης τραυματίες, αλλά σε καλύτερη κατάσταση.

Καλύτερη η εικόνα στο Ρίο

Μικροδυσκολίες παρατηρούνται σχεδόν όλη την ημέρα και στα διόδια της Γέφυρας με τα οχήματα αρκετές φορές να φτάνουν έως και τον πρώτο πυλώνα στο ρεύμα προς Αντίρριο και έως και το ένα χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Ρίο με την κυκλοφορία όμως να γίνεται χωρίς μεγάλη καθυστέρηση.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Σχετικές ειδήσεις