ΕΛΛΑΔΑ

ΕΕΤΑΑ - παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

ΕΕΤΑΑ - παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

Τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 - 2020 θα ανακοινωθούν σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου από την ΕΕΤΑΑ. 

Η ανάρτηση των προσωρινών αποτελεσμάτων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 - 2020 θα αναρτηθούν από την ΕΕΤΑΑ στο eetaa.gr σήμερα 12/07/2019 τις απογευματινές ώρες.

Θα ακολουθήσει η διαδικασία αποστολής ενστάσεων από τους γονείς που έχουν καταθέσει ελλειπή φάκελο ή έχουν κάποιο πρόβλημα στις αιτήσεις τους, με προθεσμία από την Δευτέρα 15/07 έως και την Τετάρτη 17/07 και τα τελικά αποτελέσματα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, θα αναρτηθούν την 21η Ιουλίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Η ΕΕΤΑΑ είχε δώσει διευκρινήσεις με αφορμή την ένταξη μέσω voucher σε παιδικούς σταθμούς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι αιτούσες/αιτούντες, που διαμένουν στους Δήμους οι οποίοι ορίζονται στις ανωτέρω κοινές υπουργικές αποφάσεις και στους οποίους εφαρμόζεται πλέον η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, δεσμεύονται ως προς την υποβολή της αίτησης τους. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούν να λάβουν voucher για το τέκνο τους, το οποίο ηλικιακά, με βάση τα ως άνω αναφερόμενα, δεν μπορεί να υπαχθεί στις διατάξεις της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ.

Διαβάστε επίσης:

Αγορές με κάρτα; Ποιες είναι οι αλλαγές - Από πότε θα εφαρμοστούν

Θερινές εκπτώσεις 2019: Ανοιχτά την Κυριακή (14/7) τα καταστήματα - Δείτε ωράριο λειτουργίας

Σχετικές ειδήσεις