ΕΛΛΑΔΑ

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί σταθμοί - eetaa.gr: Μέχρι σήμερα η υποβολή των ενστάσεων - Αναλυτικές οδηγίες

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί σταθμοί - eetaa.gr: Μέχρι σήμερα η υποβολή των ενστάσεων - Αναλυτικές οδηγίες
EUROKINISSI

ΕΕΤΑΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες με τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2019 - 2020. Όσοι ενδιαφερόμενοι έκαναν αίτηση και δεν έλαβαν το «πράσινο φως» μπορούν να κάνουν ένσταση μέχρι σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019.

Με ανακοίνωσή της η ΕΕΤΑΑ, γνωστοποίησε ότι ανάρτησε τα προσωρινά αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2019 - 2020. Μπαίνοντας στο eetaa.gr και το paidikoi.eetaa.gr με τους κωδικούς σας στο TaxisNet μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάσταση της αίτησης σας.

Οι αιτούντες έχουν το δικαίωμα από την Δευτέρα (15/7) και έως και την Τετάρτη (17/7) να κάνουν ένσταση και να τις υποβάλλουν ηλεκτρονικά.

Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων μπορούν να υποβληθούν από τις αιτούσες μόνο ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ, eetaa.gr, μέσω της Ειδικής εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Προσοχή: Δεν γίνονται αποδεκτές και δεν εξετάζονται ενστάσεις που αποστέλλονται με email ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier).

Όλες οι ενστάσεις εξετάζονται από την Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων (Ε.Ε.Ε.).Στην ηλεκτρονική ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και να επισυνάπτονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Επίσης, η ΕΕΤΑΑ ανάρτησε ΕΔΩ προσωρινούς πίνακες αιτήσεων δυνητικά ωφελουμένων, με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά Νομό/Δήμο.

Επιλέγετε Νομό ή Δήμο για να δείτε τους αντίστοιχους προσωρινούς πίνακες αιτήσεων των δυνητικά ωφελούμενων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών. Οι δυνητικά ωφελούμενοι εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αύξουσα σειρά κωδικού αιτούσας/αιτούντος, ανά Δήμο.

Οδηγίες για τις ενστάσεις

Ειδική εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων

  • Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται με διαπιστευτήρια TAXISNET. Μετά την εξουσιοδότηση στον εξυπηρετητή της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για την προσπέλαση των στοιχείων σας που τηρούνται στην ΑΑΔΕ, μεταφέρεστε σε οθόνη που αφορά την ένσταση.
  • Επιλέξτε «Δημιουργία ένστασης».
    1. Συμπληρώστε την αιτιολογία της ένστασης και πατήστε «Αποθήκευση» (υποχρεωτικό πεδίο)
    2. Επισυνάψτε τα δικαιολογητικά της ένστασης (σε μορφή pdf).
  • Επιλέξτε «Επισύναψη δικαιολογητικού»
  1. Επιλέξτε το αρχείο του δικαιολογητικού από το δίσκο σας
  2. Περιγράψτε τι είναι αυτό το δικαιολογητικό (π.χ . Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης)
  3. Ολοκληρώστε την επισύναψη επιλέγοντας «Ανέβασμα του αρχείου που επιλέξατε στο διακομιστή της ΕΕΤΑΑ»
  • Όταν ολοκληρώσετε την επισύναψη των δικαιολογητικών επιλέξτε «Υποβολή ένστασης». Με την ενέργεια αυτή ολοκληρώνεται η υποβολή της ένστασης.
  • Μετά την Υποβολή της ένστασης δεν έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τα στοιχεία της. Μπορείτε μόνο να δημιουργήσετε συμπληρωματική ένσταση, με την ίδια διαδικασία. Ο μέγιστος επιτρεπτός αριθμός συμπληρωματικών ενστάσεων είναι 3.
  • Η ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων λήγει στις 24:00 της 17/7/2019.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.