Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Μεταμόρφωση: Τι απαντά o καθηγητής που κατηγορείται ότι απείλησε μαθητή με σουγιά

Newsbomb

Ο καθηγητής γυμνασίου, Ελευθέριος Παντελάκης, ο οποίος κατηγορείται ότι απείλησε με σουγιά μαθητή στο 1ο γυμνάσιο Μεταμόρφωσης έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Άκου να δεις μου λέει. Εμένα θα με σφάξει σήμερα ο καθηγητής και του λέω: πού το βλέπεις εσύ ότι θα σε σφάξει; Να λέει, εχθές Δευτέρα μου είπε: μην έρθεις την Τρίτη σχολείο, έχεις που έχεις απουσίες, έχεις και αποβολή, δε σε θέλω στο σχολείο και εκτός του χώρου του σχολείου, γιατί αν πατήσεις το πόδι σου, θα σε σφάξω και του δείχνει τον σουγιά» περιγράφει χαρακτηριστικά η μητέρα του μαθητή.

«Είναι ψέματα» λέει ο καθηγητής

«Είναι ψέματα. Αυτό είπα και στο δικαστήριο, ότι έχει ψευδορκήσει η κυρία και κανονικά θα έπρεπε να είχε καταδικαστεί γι’ αυτό. Αφού έτρεμε όταν κατέθετε αυτά στο δικαστήριο. Είχε το χέρι της στο Ευαγγέλιο και έτρεμε» λέει ο καθηγητής, ο οποίος κατηγορήθηκε από τη μητέρα του 13χρονου μαθητή στο 1ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης ότι απείλησε τη ζωή της ίδιας και του 13χρονου γιου της.

«Δεν απειλήθηκε το παιδί, απλά ήταν πολύ άτακτο μέσα στην τάξη. Σηκωνόταν μέσα στην τάξη. περιφερόταν, είχε ένα μπουκάλι νερό ράντιζε τα παιδιά και μένα με νερό, πέταξε το μπουκάλι σε μένα...».

Η μητέρα υποστήριζε ότι εκφραζόταν στην τάξη με απρεπέστατους χαρακτηρισμούς σε μαθητές και μαθήτριες.

Eίπε και σε μένα ότι θα με σφάξει, λέει η μητέρα του μαθητή

Η μητέρα πήγε στο σχολείο και ενώπιον του διευθυντή ζήτησε από τον καθηγητή να της πει για ποιο λόγο απείλησε το παιδί της. «Είπε και σε μένα “θα σε σφάξω κι εσένα”» λέει η μητέρα.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον καθηγητή στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Μετά από έρευνα εντόπισαν ένα μαχαίρι.

«Τον σουγιά τον είχα από πέρυσι όταν ήμουν σε άλλο σχολείο στο Νέο Ηράκλειο και με απειλούσε ο διευθυντής ότι θα με πλακώσει στις μπουνιές. Δεν το είχα κρεμασμένο σαν σπαθί, το είχα μέσα στην τσάντα μέσα σε θήκη» υποστηρίζει ο καθηγητής.

«Δεν είμαι θυμωμένος με παιδιά και γονείς. Είναι μια στημένη κατάσταση από τον διευθυντή… την κλίκα του διευθυντή που είναι κομματικός».

«Η διεύθυνση εκπαίδευσης έκανε τρεις ΕΔΕ, μαζεύτηκε υλικό και πήγε στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό της Περιφέρειας» είπε ο διευθυντής του γυμνασίου Μεταμόρφωσης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σάλος: Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε πορνοστάρ (pics)

Αντώνης Ρέμος: Το αστρονομικό ποσό που κέρδισε σε τουρνουά πόκερ!