Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ σε Δημοτικό Συμβούλιο: Πρώην Δήμαρχος έκοψε τις φλέβες του την ώρα της συνεδρίασης (vid)

Ξανθίππη Γιαννάκου Ξανθίππη Γιαννάκου

Πρωτοφανείς σκηνές διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης (29/10), κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αστακού.

Ο πρώην δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Παναγιώτης Στάικος, έκανε πράξη προηγούμενη απειλή του κι προχώρησε σε φλεβοκέντηση, γεμίζοντας τους τοίχους με αίματα, ενώ την ίδια ώρα φώναζε «αξιοπρέπεια».

Στο Συμβούλιο επικράτησε πανικός και η συνεδρίαση διεκόπη με τον κ. Στάικο να βγαίνει από την αίθουσα αιμορραγώντας, να ανεβαίνει στο δίκυκλο του και να φεύγει.

Όπως αναφέρει το xiromeronews.blogspot.com, στο σημείο μετέβη αστυνομία, άλλα ο κ. Στάικος είχε ήδη αποχωρήσει.

Ο κ. Στάικος είχε απειλήσει να κάνει το ίδιο σε προηγούμενη συνεδρίαση στις 19 Οκτωβρίου, αλλά αυτό είχε αποφευχθεί την τελευταία στιγμή. Σε επιστολή του όμως την επόμενη μέρα, προειδοποίησε ότι θα το κάνει στην επόμενη συνεδρίαση και χθες έκανε την απειλή του πράξη.

Η επιστολή

Σε επιστολή του μετά την πράξη του, ο κ. Στάικος, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ο Στάικος κρατάει τον λόγο του. Και αλίμονο σε αυτόν που θα του θίξει την Αξιοπρέπειά του. Ανοχή τέλος.!!!

Υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί, οι οποίοι το μόνο που ξέρουν είναι να εξαπατούν τον λαό με ψέματα και να κλέβουν Δημόσιο Χρήμα.

Εγώ Επειδή δεν ανήκω σε καμιά από τις δυο κατηγορίες, σεβόμενος ως το ιερό Ευαγγέλιο των Χριστιανών και τον Λαό και το Δημόσιο Χρήμα, γι' αυτό και στις τρείς θητείες μου δεν βρέθηκε ένας από την πιάτσα να πει πως έκλεψα μία δραχμή ή ένα ευρώ, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτό το μεγάλο, αξεπέραστο και χρήσιμο έργο για την κοινωνία έργο, το οποίο απολαμβάνουν οι πολίτες, οι όποιοι με τίμησαν τρείς φορές με την ψήφο τους.

Είναι σε όλους γνωστό πως στην περιοχή μας εδώ και μια 20ετία οι εκλογές γίνονται με εξαγορές συνειδήσεων (το είχε αναφέρει και η βουλευτής του ΚΚΕ κυρία Κανέλη).............»

Διαβάστε επίσης:

Σάλος στη Νέα Φιλαδέλφεια: Δείτε τι έκαναν μαθήτριες στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου (pics)

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι