Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Συγκλονίζει ο πατέρας της 27χρονης που έπεσε σε κώμα μετά τη γέννα

Newsbomb

Σε ένα θαύμα ελπίζει πλέον η οικογένεια της 27χρονης Δώρας, της νεαρής γυναίκας από την Ηλεία που μπήκε στην εντατική λίγη ώρα αφού γέννησε στις 18 Μαΐου.

Η οικογένεια της όμορφης Δώρας ζητά να μάθει το γιατί το κορίτσι βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση, ενώ στο Βαρθολομιό Ηλείας προσεύχονται μέρα νύχτα. Ελπίζουν η κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα που διατάχθηκε σήμερα να ρίξει «φως» στην υπόθεση.

Οι γιατροί που έχουν αναλάβει τη Δώρα από την ημέρα που πήγε να γεννήσει μέχρι τώρα, θα εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη, τι πήγε στραβά. Η οικογένεια θα κληθεί και εκείνη να απαντήσει αν το κορίτσι είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η εντολή που έχει δοθεί είναι να υπάρξει άμεση απάντηση στο «γιατί» της οικογένειας. Όπως λένε από την πρώτη στιγμή, η Δώρα ήταν υγιέστατη και δούλευε κανονικά μέχρι τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το πόρισμα θα έχει βγει μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πατέρας της Δώρας είπε «Το παιδί μου είναι πολύ άσχημα. Παλεύει στην εντατική. Είναι εγκεφαλικά νεκρή. Δεν υπάρχουν ελπίδες».

«Θέλω να μάθω γιατί χάνω τη Δώρα μου» συνέχισε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 27χρονη Δώρα από την Ηλεία έφερε στον κόσμο στις 18 Μαΐου, ένα υγιέστατο αγοράκι και λίγη ώρα αργότερα αντί να κρατά το μωρό της στην αγκαλιά της και να έχει δίπλα της το σύζυγό της Τάσο, βρέθηκε στην Εντατική. Η Δώρα σύμφωνα με τους οικείους της και τη δικηγόρο της είναι εγκεφαλική νεκρή και όλοι τώρα περιμένουν ένα θαύμα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκαλύφθηκε το «μυστικό» της μαυροντυμένης