Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση Μαρκέλλας-Γιαννόπουλος: Από το περιβάλλον της 10χρονης η απαγωγή

Newsbomb

Σε μια περίεργη και δύσκολη εξίσωση εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας στην Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Ιουνίου, και σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα μετά βρέθηκε να περπατά μόνο του στο δρόμο.

Από εκείνη τη στιγμή, οι Αρχές προσπαθούν να λύσουν το γρίφο της εξαφάνισής της.

Διαβάστε επίσης: Μαρκέλλα: Αυτή η γυναίκα την άρπαξε - Την αναγνώρισε η 10χρονη

Το πρωί της Δευτέρας (15/06), μιλώντας το Mega, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος εκτίμησε ότι η απαγωγή προέρχεται από το περιβάλλον του παιδιού, τονίζοντας βέβαια ότι αυτό μένει να επιβεβαιωθεί και από την Ελληνική Αστυνομία.

Παράλληλα, κατήγγειλε αδράνεια στις έρευνες των Αρχών, λέγοντας πως «χρειάστηκε να μιλήσω με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για να κινητοποιηθούν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για τις διαδικασίες».

Σημείωσε ότι δεν υπάρχει πληροφόρηση ότι το παιδί υπέστη βία, ενώ διεμήνυσε ότι ο εισαγγελέας θα ενημερωθεί για το βίο του παιδιού, πώς ζούσε με την οικογένειά του αλλά και πως θα ζει στο μέλλον, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αρθεί η επιμέλεια του παιδιού από τη φυσική του οικογένεια.

Παράλληλα, η κοινωνική λειτουργός και συντονίστρια Ευρωπαϊκής Γραμμής για τις εξαφανίσεις, Σία Κακαρούμπα, αναφέρθηκε τόσο στην μεγάλη κινητοποίηση από πλευράς κόσμου, ο οποίος τηλεφωνούσε στην υπηρεσία της όσο και σε λάθη της υπόθεσης.

Έτσι, υπογράμμισε ότι η οικογένεια έπρεπε να απευθυνθεί αμέσως στις Αρχές και να μην ψάχνει, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι παρά την επίσκεψη της οικογένειας στο Τμήμα για να δηλωθεί η εξαφάνιση της μικρής, οι Αρχές δεν προέβησαν στις κατάλληλες διαδικασίες.

«Οι πρώτες τρεις ώρες στην εξαφάνιση ενός μικρού παιδιού είναι πολύ κρίσιμες. Πρόκειται για μια εξαφάνιση όπου από την αρχή δεν υπήρχαν ενδείξεις για το που θα μπορεί να βρίσκεται το παιδί» σημείωσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαρκέλλα: Αυτή είναι η γυναίκα που την άρπαξε - Την αναγνώρισε η 10χρονη