Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Ελένη Μενεγάκη: Λύγισε στην έναρξη της τελευταίας της εκπομπής (vid)

Newsbomb

Λύγισε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εκπομπής.

«Συγγνώμη λυπάμαι δεν μπορώ να μιλήσω», με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε η Ελένη Μενεγάκη στους τηλεθεατές, κατά την έναρξη της τελευταίας της τηλεοπτικής εκπομπής, το μεσημέρι της Τετάρτης, μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά της.

Είχε προηγηθεί η προβολή αφιερώματος από διάφορες τηλεοπτικής στιγμές της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο συνοδευόταν από ήχους του κλασικού κομματιού του Λούις Άρμστρονγκ «What A Wonderful World».

«Παρότι το “έργο” αυτό που λέγεται “Ελένη” το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και με τον τρόπο που ήθελα και την ώρα που ήθελα, μέχρι το τέλος, δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς θα ήμουν εγώ σε αυτό το τέλος. Ποτέ δεν σκέφτηκα τι είναι αυτό που θέλω να σας πω. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου. Εξάλλου τα σωστά είναι αυτά που έχει η ψυχή μου», ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια.

Συνεχίζοντας ζήτησε από τους τηλεθεατές να θυμούνται πως ό,τι έχουν δει «ήταν αλήθεια».

«Κι αν κάτι θέλω να θυμάστε από αυτά τα χρονιά που κάναμε παρέα είναι πως ό,τι βλέπατε είναι αλήθεια. Όλα. Κάθε μέρα σε αυτή τη διαδρομή, εγώ την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου. Τους ανθρώπους που γνώρισα που με έμαθαν τόσα πολλά. Κι ακόμη μαθαίνω», είπε στη συνέχεια.

«Δεν το έχω πει εγώ, αλλά μου ταιριάζει: Την Ιστορία τη γράφουν οι άνθρωποι, οι παρέες», ανέφερε και τόνισε: «κι εγώ έφτασα μέχρι εδώ γιατί οι παρέες μου ήταν ξεχωριστές, καταπληκτικές, ονειρεμένες».

Όπως είπε, η συγκίνηση δεν οφείλεται στο γεγονός ότι έκλεισε μόνο ένας κύκλος με τη συμπλήρωση 15 χρόνων στον Alpha.

«Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος δικός μου, αυτά τα 29 χρονιά διαδρομής στην τηλεόραση».

Όσο για τα επόμενα βήματά της, η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε, «και να μη γυρίσω δεν έχει σημασία. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο γιατί θα έχω αλλάξει εγώ» σημείωσε.

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου. Εγώ έχω πάρει πιο πολύ λάμψη από αυτή την ιστορία και όμως εγώ θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Νεκρή γυναίκα από ανακοπή - Βίαζαν τις τρεις ανιψιές της μπροστά της