Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

«Dr. θάνατος»: «Θα διερευνηθεί πώς μπήκε στο χειρουργείο - Ποιοι έχουν ευθύνες»

Newsbomb

Η... καριέρα του ψευτογιατρού και τα τραγικά της αποτελέσματα, συνεχίζουν να συγκλονίζουν τη χώρα.

Για το θέμα αυτό, μίλησε στο Mega σήμερα (07/07), ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Σύμφωνα με τον κ. Εξαδάκτυλο, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν κατάφερε να εγγραφεί μέλος του ιατρικού συλλόγου, και να εξαπατήσει με αυτόν τον τρόπο, το Σώμα των ιατρών.

Ο πρόεδρος του ΠΙΣ, συνέστησε στους ασθενείς να είναι προσεκτικοί όταν βλέπουν ότι κάποιος τους υπόσχεται θεραπείες ζητώντας μια περιουσία, τη στιγμή που οι υπόλοιποι γιατροί λένε αντίθετα πράγματα.

Οι ασθενείς μπορούν επίσης να διασταυρώνουν τα στοιχεία ενός γιατρού, αλλά και να ελέγχουν αν στην είσοδο ενός ιατρείου υπάρχει η επίσημη πινακίδα του κράτους για τα νόμιμα ιατρεία.

Ως προς το πώς ο 47χρονος κατάφερε να μπει στο χειρουργείο, τόνισε ότι αυτό θα διερευνηθεί και «θα δούμε κατά πόσο και αν υπάρχουν ευθύνες». Εκεί θα φανεί και «η συμπεριφορά των συγκεκριμένων γιατρών» που ήταν μαζί του στο χειρουργείο, συμπλήρωσε.

Οι φωτογραφίες μέσα από το χειρουργείο

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού και μάλιστα με φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο ψευτογιατρός έφτασε στο σημείο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου φορώντας ιατρική στολή και κρατώντας νυστέρι.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι αν οι συγκεκριμένοι γιατροί εξαπατήθηκαν και αυτοί από τον ψευτογιατρό ή αν οι γιατροί του επέτρεψαν να είναι μέσα στο χειρουργείο παρόλο που γνώριζαν ότι ο 47χρονος ήταν απατεώνας.

Πηγή: Mega

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: «Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αθήνα - Δείτε πού βρέχει