Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Τρόμος για γυναίκα που βρήκε διαρρήκτη να… κοιμάται στο σπίτι της

Newsbomb

Στιγμές τρόμου έζησε μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη όταν βρήκε έναν διαρρήκτη να κοιμάται «τον βαθύ τον ύπνο» μέσα στο σπίτι της.

Για τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν βρήκε έναν διαρρήκτη να κοιμάται στον καναπέ του σπιτιού της μίλησε μια γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη.

Η ηλικιωμένη ξύπνησε και βρήκε τον νεαρό σε ηλικία διαρρήκτη να κοιμάται στον καναπέ της.

«Λέω ποιος είναι αυτός, ο εγγονός μου;» περιέγραψε στον ΑΝΤ1 την πρώτη αντίδρασή της προσθέτοντας ότι στη συνέχεια είδε τα μαχαίρια δίπλα του.

Κατά την εκτίμησή της, μάλιστα, ο διαρρήκτης, ένας 23χρονος Μαροκινός, πρέπει και να πλύθηκε, και να ήπιε αναψυκτικό από το ψυγείο της.

«Αντέδρασα πολύ ψύχραιμα, ήταν στο βαθύ τον ύπνο, κοιμόταν του καλού καιρού», είπε η γυναίκα, περιγράφοντας ότι το σπίτι της ήταν άνω κάτω, ενώ έλειπαν και τα 6 ευρώ που είχε μέσα στο πορτοφόλι της.

«Βγήκα έξω και πήρα την αστυνομία και τον πήρε κοιμισμένο. Μετά που έφυγε, το συνειδητοποίησα και ταράχτηκα. Θα βάλω σιδεριά σε όλα τα παράθυρα» κατέληξε στην περιγραφή της η γυναίκα.

Για τη διάρρηξη που έγινε στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη συνελήφθη ένας 23χρονος από το Μαρόκο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ένα μαχαίρι, μικροποσότητα κάνναβης και πάνω από 1000 ευρώ.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για τη διάρρηξη του διαμερίσματος της ηλικιωμένης στη Θεσσαλονίκη θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Όλα τα σενάρια για Πάσχα στο χωριό και καταστήματα χωρίς click in shop και click away