Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιακό βίντεο από drone αποκαλύπτει μια «μικρή Καραϊβική» στην Αργολίδα

Κωνσταντίνος Μαυραγάνης Κωνσταντίνος Μαυραγάνης

Πτήση με drone κοντά στην παραλία Λεπίτσα Αργολίδας.

Τη μοναδική ομορφιά ενός ξεχωριστού σημείου της Ελλάδας αναδεικνύει βίντεο από πτήση drone του haanity που αναρτήθηκε στο YouTube.

To drone πέταξε κοντά στην παραλία Λεπίτσα Αργολίδας, σε έναν προορισμό που εντυπωσιάζει όχι μόνο από το χρώμα που έχουν τα νερά του, , αλλά και από το σχήμα που δημιουργεί η λευκή άμμος.

Το μέρος αυτό, όπως αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο, βρίσκεται κοντά στη δημοφιλή παραλία και είναι σχετικά άγνωστο, με νερά που μπορούν να συγκριθούν με αυτά της Καραϊβικής και άλλων εξωτικών προορισμών του εξωτερικού, ή του Σίμου και του Μπάλου στην Ελλάδα.

«Η άμμος στην αφή της είναι πολύ λεπτή, σαν πούδρα, και όταν πατάει κανείς στο βυθό η αίσθηση είναι ιδιαίτερα απαλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή υπήρχε αρχαία Μυκηναϊκή πόλη που βυθίστηκε και ίσως αυτός να είναι ο λόγος πίσω από αυτό το περίεργο δημιούργημα. Η Αργολίδα έχει εξαιρετικές παραλίες, αλλά σπανίζουν τα εξωτικά χρώματα. Εδώ είναι ένα σημείο αποτελεί εξαίρεση σ' αυτόν τον κανόνα, ιδιαίτερα ευχάριστη. Η πρόσβαση στο σημείο μπορεί να γίνει είτε με σκάφος, είτε περπατώντας από την ακτή, από τη γειτονική παραλία Λεπίτσα» σημειώνεται στην περιγραφή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.