Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση κοκαΐνης: Βίντεο ντοκουμέντο πριν από τη σύλληψή του 32χρονου - Ξεσπά ο πατέρας του μοντέλου

Newsbomb

Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, με τις κινήσεις του 32χρονου συντρόφου της πρώην παίκτριας ριάλιτι, μία ώρα πριν από τη σύλληψή του για την υπόθεση με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης.

Στο βίντεο, που παρουσίασε ο Alpha, καταγράφονται οι κινήσεις του 32χρονου την περασμένη Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών Αρχών στη Νέα Σμύρνη.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ο 32χρονος και η πρώην παίκτρια ριάλιτι έφυγαν από το σπίτι τους περίπου στις 9 το πρωί και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή της Ηλιούπολης, όπου ο άνδρας άφησε την 29χρονη σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Ο ίδιος επέστρεψε σπίτι του, ενώ στη συνέχεια έβγαλε βόλτα τον σκύλο του. Παρέμεινε στην κατοικία όπου διέμενε με την πρώην παίκτρια ριάλιτι, μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Εκείνη την ώρα, σύμφωνα με τον Alpha, ο 32χρονος μπήκε στο όχημά του και κατευθύνθηκε προς την περιοχή του Νέου Κόσμου. Λίγο πριν τις 2:30 το μεσημέρι πήγε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων όπου και παρέμεινε για περίπου 25 λεπτά, έως ότου πλυθεί το όχημά του.

«Ήταν τυφλά ερωτευμένη, είναι αθώα»

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της κοπέλας μίλησε στον Alpha και υποστήριξε πως η κόρη του ήταν ερωτευμένη και ο έρωτας τυφλώνει. «Πιστεύουμε και ξέρουμε ότι η κόρη μας είναι αθώα. Αυτό και τίποτα άλλο. Δεν έχουμε μιλήσει με την ίδια. Δε μπορέσαμε με τις συνθήκες αυτές που είναι διαμορφωμένες για την προστασία λόγω covid να μιλήσουμε, να πούμε τίποτα. Πέρα από τα βασικά στο τηλέφωνο, αν είναι καλά κτλ. Δυστυχώς όλο αυτό το διάστημα περιστράφηκε γύρω από τη… η οποία δεν ήταν υπαίτια για κάτι τέτοιο. Εξαφανίστηκε αυτός ο άνθρωπος από το κάδρο» είπε αρχικά ο πατέρας της.

«Είναι ένα παιδί, που είναι 30 ετών και είναι κοντά στο να δημιουργήσει τη δικιά της οικογένεια. Ξέρουμε τι παιδί έχουμε βγάλει. Και όχι μόνο την… αλλά και τα άλλα δύο μας παιδιά. Απλά είμαστε συγκλονισμένοι. Το θέμα είναι ότι ήταν τυφλά ερωτευμένη. Και ο έρωτας τυφλώνει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Κάτι που εγώ και η μητέρα της βλέπαμε, δεν το έβλεπε η ίδια ή δεν ήθελε να το καταλάβει. Σκόπευαν να παντρευτούν. Είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι - Αρχίζει η δίκη: Η Ιωάννα αντιμετωπίζει την Έφη στα δικαστήρια

Apple: Eπείγουσα ενημέρωση λογισμικού μετά την ανακάλυψη κακόβουλου λογισμικού «μηδενικού κλικ»

Κορονοϊός - Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός εισαγγελέας ο οποίος είχε πέσει σε κώμα μετά τον εμβολιασμό