Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Ζέμπερη: Ξεσπά ο πατέρας της άτυχης εφοριακού - «Το κορίτσι δεν γυρίζει πίσω» (vid)

Newsbomb

«Αναβιώνει» στο Εφετείο η δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας ξεκινά σήμερα η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, τον Οκτώβριο του 2017 στο Β´ νεκροταφείο της Αθήνας.

Το θύμα είχε δεχτεί 14 μαχαιριές από τον 61χρονο σήμερα Μανώλη Σοροπίδη, ο οποίος σε πρώτο βαθμό κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα, καθώς και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοχρησίας και της παράνομης οπλοφορίας και καταδικάστηκε σε δυο φορές ισόβια.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια των δικαστικών ερευνών που διενεργήθηκαν για την υπόθεση, είχε υποστηρίξει πως είχε πάει στο νεκροταφείο για να κλέψει, όταν είδε την 32χρονη Δώρα και την απείλησε με μαχαίρι για την κλέψει. Η γυναίκα φαίνεται πως αντιστάθηκε κι εκείνος της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε με μανία μέχρι θανάτου. Μετά το έγκλημα, της αφαίρεσε την τσάντα και κατευθύνθηκε σε περιοχή του κέντρου, όπου πούλησε το κινητό της για 20 ευρώ.

«Αυτόν τον σταυρό δεν μπορεί να τον κουβαλήσει κανένας άνθρωπος. Το κορίτσι δεν γυρίζει πίσω, το ξέρω», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Κώστας Ζέμπερης, πατέρας της Δώρας.

«Το παιδί πέθανε από αιμορραγία, της είχαν τρυπήσει την καρδιά και τα πνευμόνια αλλά περπάτησε 99 μετρά για να ζητήσει βοήθεια με τέτοιο μένος την χτύπησε και πρέπει να κρατηθώ όρθιος για να δικαιώσω την ψυχή του παιδιού μου. Έχει καταστραφεί όλη μας η οικογένεια», πρόσθεσε.

«Έστησαν ενέδρα στο παιδί. Δεν βρέθηκε τυχαία να μένει αυτός δίπλα της. Ούτε τυχαία στο νεκροταφείο. Μου έλεγε ότι την απειλούν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εφιαλτικές εικόνες από το... μέλλον: Πώς θα είναι η Θεσσαλονίκη και ο Πειραιάς (pics-vid)

Κακοκαιρία: Για ποιες περιοχές υπάρχει συναγερμός λόγω του «Μπάλλου»

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Στερέωνε το κινητό σε έπιπλο και βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς των ανιψιών του