Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Διέρρευσε ερωτικό βίντεο 15χρονης - Τι αναφέρει ο 20χρονος που κατηγορείται (videos)

Κωνσταντίνος Σκορδούλης Κωνσταντίνος Σκορδούλης

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε το πρωί της περασμένης Παρασκευής (12/11) μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού στα Τρίκαλα - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση το κορίτσι - «Αθώος» δηλώνει ο 20χρονος

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η κόρη της διαπομπεύεται με βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο δείχνει την ίδια σε ερωτικές πράξεις με 20χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το βίντεο το διέρρευσε ο ίδιος ο 20χρονος, με την οικογένεια της 15χρονης να καταφεύγει στην αστυνομία, χωρίς ωστόσο απτό αποτέλεσμα. Μάλιστα, φαίνεται πως το βίντεο έφτασε στην ίδια τη μητέρα της 15χρονης.

Πληροφορίες του MEGA, αναφέρουν ότι η μητέρα, πριν δημοσιοποιήσει το γεγονός, έκανε έκκληση στον 20χρονο να αποσύρει το βίντεο, για να εισπράξει, σύμφωνα με αναφορές, απαξιωτική απάντηση και ύβρεις για την κόρη της.

Το κορίτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας, είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση σε σημείο που να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και το παιδί και εγώ και όλοι μας. Στα χέρια μου έπεσε ένα απόσπασμα από το βίντεο, που κάνει την πράξη του και γράφει το όνομα της κόρης μου πάνω και την κοροϊδεύουν όλα τα παιδιά. Τον εμπιστευότανε. Τον ήξερε μέσω κοινής φίλης, είχανε ένα χρόνο που βρισκόντανε», είπε στο LIVE NEWS η μητέρα της 15χρονης και συμπλήρωσε:

«Μίλησα τηλεφωνικά με τον μπαμπά του και ο πατέρας του αντί να ζητήσει συγγνώμη και να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση για το καλό του παιδιού μου, άρχισε να βρίζει και να λέει φταίει η κόρη σας, και είναι τέτοια και ντύνεται έτσι και ντύνεται αλλιώς…».

Τι αναφέρει ο 20χρονος που κατηγορείται ότι διέρρευσε το «ροζ» βίντεο

Στην καταγγελία που έκανε μητέρα ανήλικου 15χρονου κοριτσιού στα Τρίκαλα απαντά ο 20χρονος που κατηγορείται ότι διέρρευσε βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την 15χρονη και τον ίδιο.

Το συγκεκριμένο υλικό βρίσκεται στα κινητά πολλών συμμαθητών της 15χρονης κοπέλας και η ίδια φέρεται να μην γνωρίζει ότι τη συγκεκριμένη στιγμή την κατέγραφαν σε βίντεο.

«Όλα τα έχουν κάνει οι φίλες της»

Ο 20χρονος μίλησε στον Alpha και δηλώνει αθώος. Ρίχνει μάλιστα τις ευθύνες για τη διαρροή του βίντεο στις φίλες της ανήλικης κοπέλας.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το βίντεο δεν έχει διαρρεύσει από εμένα. Όλα τα έχουν κάνει οι φίλες της 15χρονης. Περιμένω να με καλέσει η αστυνομία να πάω για κατάθεση για να δώσω ονόματα. Μια φορά τη γνώρισα την 15χρονη και μία φορά βρεθήκαμε πριν από αρκετούς μήνες, δεν την ξαναείδα. Γνωριστήκαμε μέσω μιας φίλης της. Αυτό το βίντεο το έχω δει και δεν φαίνεται κάτι. Εγώ έμαθα για το βίντεο από κάποιες κοπέλες που με συναντούσαν έξω και μου έλεγαν διάφορα. Απορώ πως η μητέρα της κατάλαβε ότι το έχω κάνει εγώ. Εγώ δεν τράβηξα το βίντεο και δεν απεικονίζομαι στο βίντεο και δεν διέρρευσα το βίντεο. Γι’ αυτό περιμένω να πάω στην αστυνομία για να γίνουν όλα όπως πρέπει. Εμείς δεν απειλήσαμε κανέναν. Σε εμένα τηλεφώνησαν και με απείλησαν ακόμη και για τη ζωή μου», αναφέρει ο 20χρονος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 7.805 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 91 θάνατοι και 575 διασωληνωμένοι

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μανώλης Χουρδάκης

Σάλος με τις δηλώσεις Εξαδάκτυλου για τους μη εμβολιασμένους - Οργισμένοι οι νοσοκομειακοί γιατροί