Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ανδραβίδα: Βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση σύλληψης του υπόπτου για την τετραπλή δολοφονία

Newsbomb

Ανδραβίδα: Περικυκλωμένος από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ο ύποπτος για την δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο.

Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας διεξάγεται αυτή τη στιγμή στην Ανδραβίδα με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως μακελάρη της οικογένειας, σκοτώνοντας δυο παιδιά και τους γονείς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βασικός ύποπτος από την αστυνομία βρίσκεται εντός της οικίας του. ενώ δυνάμεις της ΟΠΚΕ βρίσκονται στο σημείο όπως φαίνεται και στο βίντεο του Patrisnews.com.

Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η στυγερή δολοφονία στην Ανδραβίδα Ηλείας, με θύματα ένα ζευγάρι και τα δύο τους παιδιά, ηλικίας δύο και τριών ετών.

Όπως ανέφερε η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της άγριας δολοφονίας, που ξεκλήρισε μια ολόκληρη οικογένεια. Ο μόνος που κατάφερε να σωθεί είναι ο 10χρονος γιος της οικογένειας, που εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στο σπίτι και όταν γύρισε προσπάθησε να βγάλει το δίχρονο αδερφάκι του από το σπίτι μήπως και καταφέρει να αναπνεύσει.

Οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζουν σε έναν άνδρα 62 ετών, γείτονα της οικογένειας, με τα αρχικά Δ.Β. που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία των γονιών και των δύο παιδιών της οικογένειας. Ο 62χρονος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές για τα ενοίκια κυρίως με το 32χρονο, αφού ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στο patrisnews.com επισημαίνουν ότι «μας είχε ότι θα τους έδιωχνε από το σπίτι πριν τη λήξη του συμβολαίου που έχει ισχύ έως τον Μάρτιο». Ακόμα, η διακοπή της ηλεκτροδότησης στο συγκεκριμένο σπίτι μαρτυρά πώς ίσως ήταν και αυτός ένας τρόπος για να τους διώξει από το σπίτι μια ώρα αρχύτερα.
Μάλιστα, οι Αρχές επικεντρώνονται στο συγκεκριμένο άτομο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που υπάρχουν σε μαγαζιά και οικίες, κοντά στο διαμέρισμα που διέμενε το ζευγάρι με τα τρία ανήλικα παιδιά.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες στην οικία του βασικού υπόπτου, ο οποίος μένει μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που διαπράχθηκε η στυγερή δολοφονία, παρουσία και δικαστικού λειτουργού. Κατά την έρευνα φαίνεται πως βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του 62χρονου τα οποία και στάλθηκαν για βαλλιστική εξέταση, καθώς ένας κάλυκας εντοπίστηκε στο σπίτι του εγκλήματος.

Πάντως, αστυνομικοί ερευνούσαν προχθές το βράδυ αλλά και χθες, καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, τον τόπο του εγκλήματος, εσωτερικά και εξωτερικά, ψάχνοντας σπιθαμή προς σπιθαμή για να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο που θα μπορέσει να τους οδηγήσει στην ταυτοποίηση του δράστη, ενώ οι έρευνες επεκτάθηκαν σε ολόκληρη τη γειτονιά, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν κάθε απίθανο και πιθανό σημείο και να παίρνουν καταθέσεις από γείτονες και επιχειρηματίες της περιοχής.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης επί ώρες καθάριζε το σπίτι με το λάστιχο και με χλωρίνη προκειμένου να εξαφανίσει τα στοιχεία και εν συνεχεία να πει ότι αυτοί έφυγαν για Αλβανία. Στη συνέχεια προσπάθησε να τους τυλίξει και να τους κάνει πακέτο.