Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Άλκης Καμπανός: Το συγκλονιστικό γκράφιτι στο σημείο που δολοφονήθηκε (vid+pics)

Newsbomb

Άλκης Καμπανός: Ένα συγκλονιστικό γκράφιτι στο σημείο όπου δολοφονήθηκε δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη στη μνήμη του 19χρονου.

Το τεράστιο γκράφιτι επιμελήθηκαν οι Γιάννης Μπουζούκης και Θανάσης Ευαγγελόπουλος.

Το έργο δημιουργήθηκε στον τοίχο ενός σχολικού συγκροτήματος στην πρώην οδό Γαζή και νυν Αλκιβιάδη Καμπανού. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thesstoday.gr, τη δημιουργία του γκράφιτι ζήτησαν, από τους δύο καλλιτέχνες, οι φίλοι του Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου.

Το γκράφιτι απεικονίζει το χαμογελαστό πρόσωπο του 19χρονου, ενώ ακριβώς από πάνω υπάρχει το ονοματεπώνυμο του με μεγάλα γράμματα.

Ο Άρης αποσύρει τη φανέλα με το Νο19 σε όλα τα τμήματα του

Ο Άρης θα αποσύρει τη φανέλα με το Νο19 στη μνήμη του νεαρού φίλου του, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αυτό γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, στην εκδήλωση που έγινε στο «Αλεξάνδρειο» για τα γενέθλια του συλλόγου, ο οποίος την 25η Μαρτίου συμπλήρωσε 108 χρόνια ζωής.

«Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για την μετονομασία της οδού Γαζή, σε οδό Άλκη Καμπανού. Δεύτερο, θα γίνει και μνημείο στην μνήμη του. Τρίτο θα αποσύρουμε για πάντα τη φανέλα με το Νο19 από όλα τα τμήματα του συλλόγου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχώρησε στη μετονομασία της οδού Γαζή σε «Άλκη Καμπανού» ως «το ελάχιστο δυνατό για να μείνει ζωντανή η μνήμη του και ο δρόμος να θυμίζει πως παρόμοιο περιστατικό δεν πρέπει να ξανασυμβεί».

Διαβάστε επίσης:

Άλκης Καμπανός: Συγκίνηση στο φιλικό προς τιμήν του 19χρονου

Θεσσαλονίκη: Η οδός Γαζή μετονομάζεται σε Άλκη Καμπανού

Θεσσαλονίκη: Χούλιγκανς επιτέθηκαν σε 15χρονο δυο ημέρες πριν τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού