Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Τάκης Καραγκούνιας: «Ο Στάθης έδειξε τι άνδρας είναι - Η συγγνώμη του Άρη δεν ήταν αληθινή» (vid)

Newsbomb

«Αν μου ζητούσε συγγνώμη πριν, off the record, μπορεί να τη δεχόμουν», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Τάκης Καραγκούνιας για τον Άρη Σοϊλέδη.

Στο τελικό του Survivor βρέθηκε και ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποιός από την αρχή είχε εκφράσει την επιθυμία του να δει τον Στάθη νικητή και όχι τον Άρη. Στις δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Love It», ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δημόσια συγγνώμη του Στάθη Σχίζα αλλά και στον Άρη Σοϊλέδη.

Στη συνέχεια για τον Άρη Σοϊλέδη, ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε: «Ο Άρης δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη μέσα στο παιχνίδι. Η συγγνώμη του απόψε εδώ δεν είναι αληθινή, αλλά το έκανε για τα μάτια του κόσμου, για να επηρεάσει το κοινό. Αν μου ζητούσε συγγνώμη πριν, off the record, μπορεί να το δεχόμουν. Αλλά τώρα να μου ζητάει ενώπιον όλου του κόσμου, δεν την πιστεύω τη συγγνώμη του».

Τέλος, ο Τάκης Καραγούνιας συμπλήρωσε για τον Άρη Σοϊλέδη: «Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεχόμουν επίθεση από κάποιο κανάλι που γνωρίζεις ότι έχει προσφιλή πρόσωπα δικά του. Μια ζωή τον υποστήριζαν, δικαίωμά τους να το κάνουν αυτό, αλλά για μένα δεν του αξίζει να πάρει το έπαθλο».