Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Εντυπωσιακό βίντεο με υδροστρόβιλο μετά τη βροχή

Newsbomb

Η βροχή έφερε και… υδροστρόβιλο! Δείτε εντυπωσιακό βίντεο από την παραλιακή Ηρακλείου

Άστατος είναι ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα με τις περισσότερες περιοχές στην Ελλάδα να έρχονται αντιμέτωποι με βροχοπτώσεις και ανέμους.

Στο μάτι της ελαφριάς κακοκαιρίας και η Κρήτη, με τους κατοίκους του Ηρακλείου να αντικρίζουν το πρωί στη θαλάσσια περιοχή μια εντυπωσιακή εικόνα, που μεταδίδει το cretalive.

Στη θάλασσα σχηματίστηκε υδροστρόβιλος! Πρόκειται για εικόνες που, σίγουρα, δε βλέπουμε κάθε μέρα…

Ο καιρός έως την Κυριακή του Πάσχα 2023

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, άστατος θα είναι ο καιρός έως την Κυριακή του Πάσχα 16/04 με τις σημαντικότερες βροχές και καταιγίδες να αναμένονται την Μ. Τρίτη 11/04, την Μ. Παρασκευή 14/04 καθώς και την Κυριακή του Πάσχα 16/04. Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται ο υετός που αναμένεται ανά τρίωρο έως και το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, 16/04.

Σε ότι αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται σταδιακή άνοδος έως και την Μ. Παρασκευή 14/04 ενώ το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα σημειωθεί μικρή πτώση. Τέλος, δυτικοί έως βόρειοι άνεμοι έως 6-7 μποφόρ θα επικρατήσουν στα πελάγη έως την Μ. Τετάρτη 12/04 ενώ από την Πέμπτη 13/04 θα στραφούν σε νότιους έως δυτικούς ίδιας έντασης. Αναλυτική εικόνα των εκτιμώμενων φαινομένων και της ροής των ανέμων στη χώρα μας ανά τρίωρο, μπορείτε να δείτε στην εφαρμογή μας ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ που ακολουθεί.