Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος

Newsbomb

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 21 απόπλοι και έως χθες έγιναν 15.000 κρατήσεις για τα νησιά του Αιγαίου.

Ξεκίνησε από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (2/6), η έξοδος των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά είναι ιδιαίτερα αυξημένη με τους επιβάτες να βρίσκονται νωρίτερα στο σημείο επιβίβασης, ενώ τα αυτοκίνητα κάνουν… ουρά προκειμένου να μπουν στα πλοία και να αναχωρήσουν για τα νησιά.

Σημειώνεται ότι από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 21 απόπλοι, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία υπήρχαν έως χθες 15.000 κρατήσεις για τα νησιά του Αιγαίου, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο αριθμός των επιβατών για τον Αργοσαρωνικό.

Το λιμάνι του Πειραιά, ενόψει της αυξημένης εξόδου του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος, επισκέφθηκε το πρωί ο υπηρεσιακός υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θεόδωρος Κλιάρης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Γιώργο Αλεξανδράκη και τον κεντρικό λιμενάρχη Πειραιά αρχιπλοίαρχο Σπυρίδωνα Ευαγγελίδη.

Ο κ. Κλιάρης σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο τουρισμός έχει ξεκινήσει πολύ καλά φέτος, ενώ ανέφερε ότι το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με θεματοφύλακα το Λιμενικό Σώμα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία των λιμανιών όσο και για το αξιόπλοο των πλοίων.