Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Άμεση η ανταπόκριση του κόσμου για το κοριτσάκι που πάσχει από εγκεφαλοπάθεια

Νεφέλη Σκαρλίδου Νεφέλη Σκαρλίδου

Το 2,5 χρονών αγγελούδι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να πηγαινοέρχεται στο νοσοκομείο, ενώ η οικογένεια του αδυνατεί να πληρώσει τα έξοδα νοσηλείας.

Η μητέρα του μικρού κοριτσιού, κ. Δήμητρα Καλλή, η οποία μαζί με το σύζυγό της είναι άνεργοι, αποφάσισε να γνωστοποιήσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένεια της με τους συμπολίτες της να ανταποκρίνονται άμεσα στο κάλεσμά της.

Μάλιστα η συγκίνηση του κόσμου ήταν τέτοια, που πολίτες ακόμα και από το εξωτερικό έμαθαν το πρόβλημά της και ήρθαν σε επαφή μαζί της, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα, πάνες, γάλα και καλύπτοντας τρέχοντα έξοδα της οικογένειας.

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ανδρόγυνο, το οποίο είναι άνεργο, έφερε μια σειρά από δεινά. Tο μεγαλύτερο πρόβλημά τους, ωστόσο, είανι το συσσωρευμένο χρέος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στο οποίο μεταφέρεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα η κόρη τους για εξετάσεις ή νοσηλεία.

Όπως εξηγεί η μητέρα της, η οφειλή αγγίζει τις 85.000 ευρώ, ενώ στο παρελθόν υπήρξε ένας διακανονισμός για την αποπληρωμή του χρέους, ενώ έχουν γίνει προσπάθειες ακόμη και από φορείς της περιοχής για να συγκεντρωθούν χρήματα για την αποπληρωμή της οφειλής, χωρίς ωστόσο το πρόβλημα να έχει λυθεί.

Πηγή: thrakitoday.com