Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Άρχισε η αποκατάσταση των ζημιών από τα επεισόδια στην Αθήνα (Video)

Ξανθίππη Γιαννάκου Ξανθίππη Γιαννάκου

Με το φως της ημέρας αποκαλύφθηκαν και οι ζημιές που προκλήθηκαν από τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και ξεκίνησε η αποκατάστασή τους.

Καμένα αυτοκίνητα, καμένοι κάδοι, σπασμένα τζάμια στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ένα τρόλεϊ με σπασμένα τζάμια, σπασμένες σκαλωσιές έξω από το Πολυτεχνείο...

Αυτή είναι η«καταμέτρηση» των ζημιών που ακολούθησαν της πορείας αντιεξουσιαστών στο πλαίσιο διαμαρτυριών για το σωφρονιστικό σύστημα και τους κρατούμενους - απεργούς πείνας στις φυλακές.

Όλα ξεκίνησαν μετά τα τέλος της πορείας αντιεξουσιαστών -η οποία είχε αρχίσει από το Μοναστηράκι αργά το απόγευμα της Τρίτης (17/3/2015)- από ένα κομμάτι της που κατευθύνθηκε στην πλατεία Εξαρχείων.

xarilaou trikoupi

Εκεί οι αντιεξουσιαστές έβαλαν φωτιά σε δύο αυτοκίνητα στην οδό Στουρνάρη και το πάρκο Ναυαρίνου, σε κάδους απορριμάτων, ενώ προκάλεσαν ζημιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη και σταμάτησαν τρόλεϊ που βρισκόταν στην οδ΄Πατησίων, κατέβασαν τους επιβάτες και τον οδηγό και έσπασαν τα τζάμια του.

trolei

Στη συνέχεια «επιτέθηκαν» και στις σκαλωσιές που βρίσκονται έξω από το κτήριο του Πολυτεχνείου και χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό των γκράφιτι.