Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτό ατύχημα στη Χαλκίδα: Αστικό λεωφορείο έκοψε τα δάχτυλα νεαρής γυναίκας (vid)

Γιάννης Καλύβας Γιάννης Καλύβας

«Πάγωσαν» οι κάτοικοι στη Χαλκίδα από το φρικτό ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/4/2015), όταν αστικό λεωφορείο πέρασε δίπλα από όχημα.

Το όχημα ήταν διπλοπαρκαρισμένο στο σημείο και το λεωφορείο την ώρα που πέρασε πήρε σβάρνα την πόρτα του οχήματος με αποτέλεσμα να κόψει τα δάχτυλα του αριστερού χεριού της 27χρονης οδηγού που έβγαινε από το αυτοκίνητο.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν σοκαριστικές! Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν τα αυτοκίνητα τους και έτρεξαν στο σημείο. Το ασθενοφόρο που έσπευσε άμεσα μετέφερε αιμόφυρτη την 27χρονη στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου στην συνέχεια χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ και υπεβλήθη σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση με σκοπό τη συγκόλληση των δαχτύλων.

Στο αυτοκίνητο βρισκόταν και η μητέρα της άτυχης κοπέλας και από το ατύχημα υπέστη ισχυρό σοκ με τους συγγενείς της να σπεύδουν στο σημείο για να την ηρεμήσουν.

«Πήγε να ανοίξει την πόρτα και το λεωφορείο που περνούσε της πήρε τα δάχτυλα. Αυτό είδαμε. Ήρθε το ασθενοφόρο, πολύ αίμα, πανικόβλητοι όλοι...» τόνισε στο eviazoom.gr, περαστική γυναίκα που βρέθηκε στο σημείο.

Πηγή: eviazoom.gr