Εκεί στο MEGA ή δεν λένε να βάλουν μυαλό ή ξεχνάνε πολύ εύκολα!

Δεν εξηγείται διαφορετικά η παρουσία του ηθοποιού, Κλέωνα Γρηγοριάδη χθες (23/02/2016) βράδυ στην εκπομπή του καναλιού Ανατροπή με τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Θυμίζουμε ότι παραμονές του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 και ενώ ήταν σε εξέλιξη το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Μαρία Σαράφογλου ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος ήταν μεταξύ των 200 ατόμων από το χώρο του πολιτισμού, οι οποίοι τάσσονταν υπέρ του «ΟΧΙ», παρενέβη τηλεφωνικά για να καταθέσει τη άποψή του!

«Δράττομαι της ευκαιρίας, μιας και είμαι στο MEGA, να πω ότι η συμπεριφορά των ιδιωτικών σταθμών είναι αήθης», ανέφερε ο κ. Γρηγοριάδης, μεταξύ άλλων, στηλιτεύοντας την προπαγάνδα εκείνων των ημερών από τα ΜΜΕ της διαπλοκής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Χθες, η «Ανατροπή» είχε θέμα τα κανάλια, το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες και τις αντιδράσεις που αυτό έχει προκαλέσει.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης, μιλώντας για τη διαπλοκή στα ΜΜΕ, ανέφερε πως αυτή είναι δεδομένη, φέρνοντας ως παράδειγμα τον κ. Μπόμπολα, ο οποίος, όπως ανέφερε ο ηθοποιός, είναι μεγαλομέτοχος του καναλιού MEGA και την ίδια ώρα εμπλέκεται με την εταιρεία που έχει αναλάβει την εξόρυξη στα μεταλλεία χρυσού, στις Σκουριές.

«Κάθε φορά που κάνει αυτό το κανάλι ρεπορτάζ για την ιστορία στις Σκουριές της Χαλκιδικής, δεν θα πρεπει να περνάει μια ταινία από κάτω που να αναφέρει “ΠΡΟΣΟΧΗ: μεγαλομέτοχος αυτού του καναλιού τυγχάνει να είναι και μέτοχος της εταιρείας για την οποία μιλάει το ρεπορτάζ;"», αναρωτήθηκε ο ηθοποίος.

Η αντίδραση του Γιάννη Πρετεντέρη... απολαυστική!

Δείτε στο βίντεο πώς «καταπίνει» τη γλώσσα του και... τραυλίζει...