Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: «Μπούκαρε» με καταδρομική σε γλέντι στη Σύρο! (pics+vid)

Newsbomb

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σκαρφίστηκε ο άνθρωπος...

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery αλλά και στην video gallery του Newsbomb.gr τι έγινε στη Σύρο

Ο λόγος για τον Τηνιακό τραγουδιστή Χρήστο Φιοράντη, ο οποίος αποφάσισε να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του σε γλέντι στον Γαλησσά της Σύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cyclades24.gr, εκεί που όλοι περίμεναν τον τραγουδιστή να εμφανιστεί από την σκηνή, τελικά ήρθε με νέα πρωτότυπη είσοδο, πάνω σε μπουλντόζα, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους με το στόμα ανοικτό.

Στη θέα του Φιοράντη οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φωνές, ενώ ο ίδιος φρόντισε να τους ανταμείψει, βάζοντας «φωτιά» στη βραδιά και ξεσηκώνοντας το κοινό που είχε ήδη ενθουσιαστεί από την εμφάνιση του τραγουδιστή.

Το κέφι και η καλή διάθεση κρατήθηκαν αμείωτα μέχρι το τέλος του γλεντιού έως τις πρώτες πρωινές ώρες ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου.

Κατά τα λοιπά, για ακόμα μία χρονιά, ο Ναυτικός Όμιλος Γαλησσά Σύρου, ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλησσά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Στέφανος», ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Γαλησσά και η Τοπική Κοινότητα Γαλησσά συνδιοργάνωσαν το πανηγύρι της Ιεράς Καρδίας του Ιησού, στην ενορία του χωριού.

Μπορεί ο καιρός να μην ήταν σύμμαχος καθώς οι υπεύθυνοι του Πανηγυριού κυριολεκτικά δεν έβαλαν τα χέρια τους στην φωτιά, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιήσουν το έθιμο της «Φλεγόμενης Καρδιάς», όπου πραγματοποιείται το άναμμα μιας μεγάλης καρδίας και τριών σταυρών σε ύψωμα απέναντι από την εκκλησία.

Παραδοσιακό χρώμα έδωσε και ο Επιμορφωτικός Φιλοτεχνικός Σύλλογος «Ο Φοίνικας Σύρου» όπου παιδικό τμήμα χόρεψε έξι παραδοσιακούς χορούς.

Οι Πρόεδροι του Πολιτιστικού συλλόγου και της τοπικής κοινότητας αντίστοιχα, ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους για την υποστήριξη που έδειξαν και σε αυτή την εκδήλωση.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: Cyclades24.gr