Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Καραμπόλα στον Πειραιά - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες: «Έφυγε ακυβέρνητο λεωφορείο – Πήρε έναν άνθρωπο»

Newsbomb

Τον πανικό σκόρπισε η τρελή πορεία ενός λεωφορείου το μεσημέρι της Τρίτης (13/12), στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στον Πειραιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε το όχημα καθώς μπροστά του είχε προκληθεί τροχαίο στο οποίο είχαν εμπλακεί δύο ΙΧ αυτοκίνητα.

Τράβηξε το χειρόφρενο και κατέβηκε από το λεωφορείο προκειμένου να δει πως θα μπορέσει να συνεχίσει το δρομολόγιό του. Όμως, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το χειρόφρενο «λύθηκε» και το λεωφορείο άρχισε να κινείται αναπτύσσοντας ταχύτητα, στην οδό Φωτίου Κορυτσάς και Ασκληπιού παρασέρνοντας στο πέρασμά του ότι έβρισκε.

Στην τρελή του πορεία χτύπησε έναν άτυχο ηλικιωμένο, τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά -υπέστη ακρωτηριασμό και στα δύο πόδια και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΚΑΤ- ενώ προκάλεσε ζημιές σε τουλάχιστον 20 αυτοκίνητα.

Δείτε στο βίντεο πώς περιγράφει ένας αυτόπτης μάρτυρας το συμβάν

«Θα μπορούσαν να βρίσκονταν παιδιά εδώ, αν το τροχαίο είχε συμβεί λίγο πιο νωρίς», αναφέρει στο Newsbomb.gr, μια αναστατωμένη κάτοικος της περιοχής της Αγίας Σοφίας.

Τη μη ύπαρξη σηματοδότησης, σε περιοχή όπου κινούνται πολλά παιδιά, καταγγέλουν κάτοικοι της περιοχής όπου σημειώθηκε το τροχαίο:

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της απίστευτης καραμπόλας στον Πειραιά