Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία παιδοψυχιάτρου - Βίντεο ντοκουμέντο: Η Θώμη Κουμπούρα στον ίδιο χώρο με τον δολοφόνο της

Newsbomb

Ειδήσεις για δολοφονία παιδοψυχιάτρου: Ενώ ο ύποπτος για τη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα απολογείται σήμερα Τετάρτη (04/01), ένα βίντεο - ντοκουμέντο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, προκαλεί ανατριχίλα.

Στο βίντεο διακρίνεται και ακούγεται η άτυχη παιδοψυχίατρος να μιλά σε συγκέντρωση οπαδών του Αρτέμη Σώρρα. Δίπλα της κάθεται ο φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας της.

Το ανατριχιαστικό είναι, ότι στο τέλος της ομιλίας της, ο 39χρονος την επαινεί και ζητά από τους παρευρισκόμενους να την χειροκροτήσουν.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Εν τω μεταξύ, την πόρτα του ανακριτή πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης (04/01) ο 39χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα.

Όπως σημειώνει το lamiareport.gr, στην κεντρική είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου και κάμερες, περιμένοντας τη μεταγωγή του κατηγορούμενου.

Φοβούμενοι τυχόν λιντσάρισμα και προκειμένου να αποφύγουν τις κάμερες, οι αστυνομικοί τον έβαλαν τελικά στο κτήριο από μια πίσω πόρτα και τον οδήγησαν απευθείας στο γραφείο του ανακριτή.

Δείτε την άφιξη του κατηγορούμενου:

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του, η σημερινή απολογία του θα γίνει κανονικά σε ανακριτή και εισαγγελέα, ωστόσο τόνισε ότι μέχρι και σήμερα ο εντολέας του βρισκόταν σε σύγχυση και ότι είχε πρόβλημα επικοινωνίας μαζί του.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από τη μεταγωγή του

Χθες, ο φερόμενος ως δράστης είχε προσαχθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή στη Λαμία από τους οποίους ζήτησε και πήρε δεύτερη (μετά από αυτή που είχε λάβει το περασμένο Σάββατο) αναβολή.

Πηγή φωτογραφιών: lamiareport.gr

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα