Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσή Αυγή vs Τατιάνα Στεφανίδου - Αποκάλυψη: Έτσι ξεκίνησε ο «πόλεμος» - Βίντεο - ντοκουμέντο

Newsbomb

Ειδήσεις | Τατιάνα Στεφανίδου: Στον εισαγγελέα αναμένεται να σταλεί σήμερα, Παρασκευή (20/01/2017), πιθανότατα μέχρι το μεσημέρι, η δικογραφία για τη μήνυση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής,Ιωάννη Λαγού, κατά της τηλεπαρουσιάστριας,Τατιάνας Στεφανίδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωάννης Λαγός υπέβαλε μήνυση χτες (19/01/2017) το απόγευμα κατά της Τατιάνας Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, με αφορμή τις αναφορές της παρουσιάστριας στην εκπομπή της, για την εισβολή του ίδιου και ομάδας χρυσαυγιτών, σε σχολείο του Ικονίου Περάματος.

Η μήνυση υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αναζητήθηκε απο την Αστυνομία, αλλά δεν βρέθηκε, προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το οποίο έληξε στις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Κατόπιν αυτού, έπαψε η αναζήτηση απο πλευράς αστυνομίας και θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας, ο οποίος θα αποφανθεί για τη συνέχεια.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο «πόλεμος» μεταξύ της παρουσιάστριας και της Χρυσής Αυγής φέρεται να ξεκίνησε όταν η Τατιάνα Στεφανίδου έκλεισε το τηλέφωνο σε τηλεθεατή, ο οποίος βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα για να στηρίξει τις θέσεις του εθνικιστικού κόμματος.

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο...