Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός - «Βόμβα» Αρνιακού για χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας – Τι θα συμβεί σε Θεσσαλονίκη

Newsbomb

Καιρός Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Ο βαρύς χειμώνας που βιώνει φέτος η Ελλάδα συνεχίζεται. Έπειτα από την «Αριάδνη» και τον «Βίκτωρα» έρχεται από σήμερα νέος χιονιάς που καταφθάνει από τη Ρωσία – Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει σύμφωνα, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό.

Σε κλοιό κακοκαιρίας και σήμερα, Πέμπτη (26/01/2017) η χώρα. Πυκνές χιονοπτώσεις και τσουχτερό κρύο θα «ντύσουν» το σκηνικό του καιρού.

Για ψυχρή εισβολή που έρχεται από την Ουκρανία, με πολύ ψυχρές μάζες, βοριάδες και επιλεκτικές χιονοπτώσεις κάνει λόγο ο γνωστός μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός.

Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ 1 διευκρίνισε πως τα φαινόμενα δεν θα έχουν την ίδια ένταση με εκείνου του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας «Αριάδνη».

«Χιόνια θα πέσουν στην κεντρική Ελλάδα, τη Θεσσαλία, τη στερεά Ελλάδα, την ανατολική Πελοπόννησο» ανέφερε.

Θα χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό η κακοκαιρία θα πλήξει σήμερα και την Αττική. «Χιόνια περιμένουμε στα βουνά, ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς ωστόσο να το στρώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο μετεωρολόγος.

Χιόνια και στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα αναμένονται χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Μάλιστα, κάποιες νιφάδες χιονιού πιθανόν να πέσουν από το βράδυ και στο κέντρο της πόλης.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για το χιονιά που σαρώνει τη χώρα