Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στην Ευελπίδων: Οι γονείς της Δώρας Ζέμπερη ξυλοκόπησαν το δολοφόνο του παιδιού τους (vid)

Newsbomb

Άγρια επίθεση δέχθηκε κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, το μεσημέρι της Τετάρτης (08/11), ο 58χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.

Η μητέρα και ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη αλλά και πολίτες οι οποίοι βρίσκονταν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, επιτέθηκαν στον 58χρονο δολοφόνο, την ώρα που έβγαινε από το κτήριο 9 και καταφέρνοντας να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό γύρω του, τον ξυλοκόπησαν άγρια.

zemberi11
zemberi11

Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να τον βάλουν στο αυτοκίνητο για να αποχωρήσουν συγκρατώντας τη μητέρα του θύματος που φώναζε με λυγμούς «θάνατος στον δολοφόνο» και τον πατέρα, ο οποίος φώναζε «αφήστε με να τον πιάσω στα χέρια μου».

zemberi13

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.

Νωρίτερα, την οργή των παρευρισκομένων, είχε προκαλέσει και η άφιξη του κατηγορουμένου στα κτήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή.

zemberi2

Εκεί, ο πατέρας της άτυχης εφοριακού προσπάθησε να τον πλησιάσει και να του επιτεθεί. «Δείξτε μου ποιος είναι για να τον σκοτώσω. Ποιος είναι; Μου έφαγες το παιδί», φώναξε.

zemberi6

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση

zemberi11

Παράλληλα, κατά την προσαγωγή στον ανακριτή του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της 32χρονης, πλήθος πολιτών άρχισαν να τον κυνηγούν και να φωνάζουν: «Αλήτη, έφαγες το κορίτσι. Ξεφτίλα, δολοφόνε».

zemberi11

Η κατάσταση ήταν έκρυθμη και ο κατηγορούμενος κυκλώθηκε από αστυνομική δύναμη για να γλιτώσει από το λιντσάρισμα. Οι αστυνομικοί τρέχοντας έβαλαν τον 58χρονο στο κτήριο εμποδίζοντας την είσοδο σε οποιονδήποτε άλλον.

Δείτε βίντεο από τα δικαστήρια στη gallery του Newsbomb.gr

Ο 58χρονος που φέρεται να έχει ομολογήσει ότι είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας, βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχικά κατάσταση και για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα.

«Αφήστε μας να τον σκοτώσουμε. Έχουμε παιδιά κι εμείς», φώναζαν πολίτες στους αστυνομικούς που τους εμπόδισαν να μπουν στο κτήριο.

Δείτε εδώ καρέ-καρέ τη σύλληψη του 58χρονου

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η ομολογία

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την κατάθεση – ομολογία του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη, έφερε στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Την πλησίασα για να της αρπάξω τη τσάντα. Εκείνη αντέδρασε και άρχισε να τρέχει και να φωνάζει βοήθεια. Ήθελα οπωσδήποτε τη τσάντα και το κινητό της για να πάρω τη δόση μου. Άρχισα να την κυνηγάω και να τη μαχαιρώνω όσες φορές μπορούσα, μέχρι να σταματήσει να φωνάζει βοήθεια.

Όταν σταμάτησε να φωνάζει, την είδα μέσα στα αίματα, έσκυψα πήρα τη τσάντα και το κινητό,. Πήδηξα τη μάντρα του νεκροταφείου και άρχισα να περπατάω. Σε έναν κάδο σκουπιδιών πέταξα το μαχαίρι και τη μπλούζα που ήταν γεμάτη αίματα. Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να πουλήσω το κινητό και να πάρω τη δόση μου. Μπήκα σε ένα λεωφορείο, δεν θυμάμαι σε ποιο και κατέβηκα στο Πολυτεχνείο. Περπάτησα μέχρι την Ομόνοια και μπήκα σε ένα κατάστημα όπου πούλησα το κινητό για 20 ευρώ ενώ 5 ευρώ βρήκα στη τσάντα της. Αμέσως πήγα και αγόρασα τη δόση μου, έκανα χρήση και έπεσα για ύπνο. Την άλλη μέρα, είδα στις τηλεοράσεις για τη νεκρή εφοριακό. Δεν ήξερα τι να κάνω».

Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi, Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων