Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια καταδίωξη στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας με ένα νεκρό (pics&vid)

Newsbomb

Νεκρός είναι ο οδηγός αυτοκινήτου το οποίο κινείτο για πολλά χιλιόμετρα ανάποδα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, το πρωί της Δευτέρας (05/03).

Άγρια καταδίωξη με τραγικό αποτέλεσμα σημειώθηκε σήμερα το πρωί, όταν ένα λευκό αυτοκίνητο κινείτο στην άνοδο της Αθηνών - Λαμίας με κατεύθυνση όμως προς την Αθήνα, για περίπου 180 χλμ..

Ο οδηγός του οχήματος, ξεκίνησε γύρω στις 07:15 το πρωί από τον κόμβο των Μικροθηβών στο Βόλο και σε έξαλλη -σύμφωνα με πληροφορίες- κατάσταση, δεν υπάκουε στις εντολές των αστυνομικών, αντίθετα τους πετούσε αντικείμενα ενώ όσες φορές προσπάθησαν να τον πλησιάσουν επιχείρησε να εμβολίσει τα περιπολικά. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν σταμάτησε ούτε στα διόδια, σπάζοντάς τις μπάρες στη Μαυρομαντήλα και την Αγία Τριάδα καθώς συνέχιζε την τρελή του πορεία.

Στο ύψος των Θερμοπυλών, ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, αλλά όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε καταδίωξη για πολλά χιλιόμετρα όταν λίγο πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός δεν σταμάτησε και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού που εκείνη την ώρα ήταν πεζός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο οδηγός ήταν ένας 48χρονος με καταγωγή από τα Φάρσαλα, ο οποίος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Τουρκία - Απελευθέρωση ή προφυλάκιση των Ελλήνων στρατιωτικών – Σήμερα η δίκη στη Αδριανούπολη

«Αριστοκράτης ο μανιακός δολοφόνος των Ταξιτζήδων» – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις οδηγού - θύματος