Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ωραιόκαστρο: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον 58χρονο που κρατούσε ομήρους τα ξαδέρφια του

Newsbomb

Η απίστευτη υπόθεση ομηρίας αποκαλύφθηκε το βράδυ της Παρασκευής (30/03), όταν ένα από τα θύματα κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ - ΠΟΙΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Μια ανατριχιαστική καταγγελία έκανε ένας 47χρονος άνδρας το βράδυ της Παρασκευής, όταν κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της Θεσσαλονίκης.

Ο 47χρονος κατήγγειλε ότι μαζί με την 48χρονη αδερφή του κρατούνται παρά τη θέλησή τους, σε σπίτι στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

thes omhroi3

(Το σπίτι - φυλακή)

Αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι όπου και βρήκαν τα δύο αδέρφια ενώ μετά από επίμονες αναζητήσεις, εντόπισαν και τον 58χρονο ξάδερφό τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στα τέλη Ιουλίου του 2017, τα δύο αδέρφια είχαν επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο του 58χρονου, όπου ο δράστης με την 23χρονη κόρη του και μία ακόμη συνεργό τους, τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και άσκηση βίας και τους μετέφεραν στο σπίτι του στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Από τότε και για οκτώ μήνες, ο 58χρονος κρατούσε δεσμευμένα τα δύο αδέρφια ενώ μετέβαινε συχνά σε διάφορα τραπεζικά υποκαταστήματα μαζί με τον 47χρονο, όπου, ο τελευταίος, με την απειλή βίας μεταβίβαζε χρηματικά ποσά σε λογαριασμούς του δράστη και της 23χρονης κόρης του.

Φέρονται μάλιστα να είχουν ήδη πάρει 63.000 ευρώ από τα βιλβιάριά τους και να τους απειλούσαν ότι αν δεν τους έδιναν και άλλα θα έκαναν κακό στην αδερφή τους.

Για την υπόθεση έχει ταυτοποιηθεί και μια ακόμα συνεργός του πατέρα και της κόρης.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία -κατά περίσταση- για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

thes omhroi

Δείτε βίντεο με τα θύματα στη Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης και τον δράση:

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών, βίντεο: Αστυνομία, politesoraiokastrou.gr

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2018: Έκτακτο επίδομα 350 ευρώ! Δείτε ποιοι θα το λάβουν

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Προσοχή τις επόμενες ώρες