Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Bίντεο σοκ: H μεσίτρια που έσβησε στο χειρουργείο αποκαλύπτει την αλήθεια λίγες ώρες πριν πεθάνει

Newsbomb

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το θάνατο της 36χρονης μεσίτριας στο Ιπποκράτειο, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, λίγο πριν υποβληθεί σε επέμβαση, φέρνει νέα δεδομένα και ανατροπές.

Στο βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα», η άτυχη μεσίτρια συνομιλεί με τον σύζυγό της και τον ενημερώνει για την επίσκεψή της στον αγγειοχειρουργό, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε και προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα της.

Δυο ώρες πριν από την επίσκεψή της στον αγγειοχειρουργό για αφαίρεση κιρσών, η 36χρονη μεσίτρια και μητέρα τριών παιδιών βρίσκεται στο γραφείο της και συνομιλεί με τον σύζυγό της.

«Τώρα θα πάω και για τέτοιο…για το ποδαράκι μου. Με βόλεψε, ναι… Θα πάω 5 η ώρα, 5 η ώρα. Ναι δεν είναι κάτι… ούτε νάρκωση είπε δεν θα μου βάλει», ακούγεται να λέει η 36χρονη στο βίντεο. Τον βεβαιώνει ότι για την επέμβαση δεν θα χρειαστεί αναισθησία, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα φέρεται να υποστήριξε στο δικαστήριο ο γιατρός, ότι, δηλαδή, της χορήγησε αναισθητικά, επειδή εκείνη φοβόταν τη διαδικασία της επέμβασης.

Λίγες ώρες αργότερα θα σβήσει πάνω στο χειρουργικό τραπέζι. Ο ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός κατηγορείται ότι την μετέφερε στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκίνητου του και στη συνέχεια την έθαψε στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τις επόμενες ημέρες.