Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Καρέ – καρέ ο απεγκλωβισμός μαθητή που καρφώθηκε σε κάγκελα (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Newsbomb

Ένα άλμα παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Ο λόγος για έναν 16χρονο, ο οποίος στην προσπάθειά του να πηδήξει τα κάγκελα του 6ου Γυμνασίου στο Ηράκλειο επί της οδού Δούκός Μποφόρ, του καρφώθηκε σίδερο στο πόδι.

Ο ανήλικος παρέμεινε για αρκετή ώρα εγκλωβισμένος στο σημείο, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Ο ανήλικος το απόγευμα της Τετάρτης (25/04/2018) λίγο μετά την εισαγωγή του στο ΠΑΓΝΗ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε επιτυχώς , το αντικείμενο αφαιρέθηκε από το σώμα του χωρίς μάλιστα να πειραχτούν άλλα ζωτικά όργανα.

«Στάθηκε εξαιρετικά τυχερός ο ανήλικος. Το ξένο σώμα που είχε καρφωθεί στο μηρό του, αφαιρέθηκε ενώ αξίζει να τονιστεί και το γεγονός ότι, όπως διαπίστωσαν και οι χειρουργοί, δεν είχαν πειραχτεί ούτε αρτηρίες, ούτε αγγεία. Μιλάμε πραγματικά για μια εξαιρετική περίπτωση με το νεαρό αγόρι να αποδεικνύεται τυχερός μέσα στην ατυχία του», ανέφερε στο Νeakriti.gr ο υποδιοικητής του νοσοκομείου κ. Φανιουργιάκης.

Πλέον ο ανήλικος νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.
Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη για τον απεγκλωβισμό του από τα κάγκελα του σχολείου στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση με την παρουσία Πυροσβεστικής και τη συνδρομή και την ΕΜΑΚ.

Με πριόνια οι διασώστες έκοψαν τα κάγκελα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν το νεαρό, όπως και έγινε και με το σίδερο να έχει καρφωθεί στο σώμα του να τον μεταφέρουν τάχιστα στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που έστειλε η 22χρονη μετά τη γέννα: «Ξεφούσκωσα»

Προαναγγελία... πολέμου: «Έρχεται σύγκρουση Τουρκίας - Αμερικής»