ΕΛΛΑΔΑ

Greece – A 365 Day Destination: Πέντε διεθνή βραβεία στο βίντεο του ΕΟΤ για την Ελλάδα (vid)

Δύο νέα βραβεία σε διεθνή τουριστικά φεστιβάλ απέσπασε τον Απρίλιο, το βίντεο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) για την παρουσίαση της Ελλάδας ως προορισμού 365 ημέρες το χρόνο.

Το βίντεο «Greece – A 365 Day Destination» έλαβε το Χρυσό Βραβείο στο Τουριστικό Φεστιβάλ του Veliko Tarnovo της Βουλγαρίας - στην κατηγορία προωθητικών ταινιών (Promotional Film), σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Απριλίου 2018.

Επίσης, έλαβε το Αργυρό Βραβείο στο 11ο Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών στη Ρίγα της Λετονίας, στην κατηγορία χώρας- τουριστικού προορισμού «Tourism Destination Country», ανάμεσα σε 220 συμμετοχές. Το βραβείο παρέλαβε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας, ο οποίος μετέφερε χαιρετισμό της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά και του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ, Κωνσταντίνου Τσέγα, στην εκδήλωση βραβείων στις 27 Απριλίου, καλώντας τους παρευρισκόμενους από όλο τον κόσμο να επισκεφτούν και να γνωρίσουν την Ελλάδα και τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου εκτός του καλοκαιριού.

Η ταινία του ΕΟΤ έχει μέχρι στιγμής αποσπάσει πέντε διεθνή βραβεία σε διάστημα οκτώ μηνών. Οι προηγούμενες διακρίσεις είναι οι εξής:

  • Το Πρώτο Βραβείο Ευρωπαϊκού προορισμού 2017 του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (ΠΟΤ) των Ηνωμένων Εθνών UNWTO ανάμεσα σε 23 υποψήφιες χώρες της Ευρώπης, στο σχετικό διαγωνισμό του ΠΟΤ, κατά τη γενική συνέλευση του Οργανισμού στο Τσενγκντού της Κίνας.
  • Το Ειδικό βραβείο στο Διεθνές Τουριστικό Φεστιβάλ του Ζάγκρεμπ, από τη Διεύθυνση του Φεστιβάλ, στην κατηγορία Τουριστική ταινίας διάρκειας έως 7 λεπτά που επελέγη ανάμεσα σε 48 ταινίες.
  • Το Δεύτερο Βραβείο βίντεο Παγκόσμιου Τουριστικού Προορισμού -και Πρώτο στην Ευρώπη- του Διεθνούς Φεστιβάλ του Βερολίνου Golden City Gate, στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB.

Δείτε το βίντεο στη gallery του Newsbomb.gr

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER

Gossip-tv.gr Onsports.gr Queen.gr Astrology.gr Mothersblog.gr Onmed.gr Ratpack.gr i-Ellada.gr
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2012-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ